Neem je graag je hond mee op vakantie? Bij NOVASOL hoeft je trouwe viervoeter niet thuis te blijven! Ontdek bij NOVASOL de mooiste bestemmingen voor een vakantie met je hond. Daarbij hoort natuurlijk een huisdiervriendelijk vakantiehuis, waar je hond zonder extra kosten van harte welkom is. In de stad, in het binnenland en aan de kust, NOVASOL biedt huisdiervriendelijke vakantiehuizen in de mooiste vakantiebestemmingen van Europa.

Druk op om de kaart te activeren

Faciliteiten bij een hondvriendelijk vakantiehuis

Je huisdier mag kosteloos mee en behoort gewoon tot het reisgezelschap: in België, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen en Zweden mag je zelfs 2 huisdieren kosteloos meenemen! Indien je viervoeter temperamentvol is, maak je dan geen zorgen om de buren. De huizen aangeduid met het groene hondensymbool met een plus-teken zijn bijzonder huisdiervriendelijk.

  • Het perceel heeft minstens 500 m² oppervlakte.
  • Het vakantiehuis heeft een aangelegde tuin.
  • In het vakantiehuis bevindt zich lokale informatie en regels voor huisdierbezitters.
  • In het vakantiehuis vind je ook een telefoonnummer en adres van de dichtstbijzijnde dierenarts.

 

Populaire huisdiervriendelijke vakantiehuizen

Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuis voor de hele familie, dus ook voor je huisdier, maar weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? Veel andere gasten gingen je al voor. Ze gingen onder andere naar een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Frankrijk, hondvriendelijke vakantiehuis in Kroatië of een huisdiervriendelijke chalet in Noorwegen.  Wij hebben de 3 meest geboekte bestemmingen voor een vakantie met de hond voor je op een rijtje gezet

1. Denemarken met de hond

Denemarken is een paradijs voor je hond, zo kan hij lekker in de natuur wandelen, op het strand snuffelen en door de duinen rennen. In Denemarken zijn er zich circa 250 speciale hondenbossen, waar je hond zich kan uitleven. Veel van onze gasten weten de hondenbossen al te vinden en deze zeer te waarderen. Je hond is altijd een graag geziene gast, dus ga op vakantie met je huisdier in Denemarken!

2. Duitsland bezoeken met je huisdier

In onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Duitsland voelt je huisdier zich thuis, bijvoorbeeld in Dagebüll en Friedrichskoog aan de Noordzee of in Süssauer Strand en Schönhagen aan de Oostzee. Hier zijn je huisdieren zonder extra kosten van harte welkom. Bij NOVASOL vind je altijd een geschikt vakantiehuis voor een fijne vakantie met je hond. Hier zijn genoeg mooie plekken om samen heerlijk te wandelen in de natuur en te genieten van een heerlijke actieve vakantie.

3. Nederland met de hond

In onze hondvriendelijke vakantiehuizen in Nederland hoeft je huisdier zich in ieder geval geen zorgen te maken om een lange reistijd. In Nederland kun je prachtige wandelingen samen met je trouwe viervoeter maken, bijvoorbeeld aan de kust in Zeeland en Noord Holland, of in bosrijke gebieden, zoals in de Veluwe of Limburg. Er zijn genoeg bestemmingen waar je hond zich zeker zal vermaken.

 

Andere huisdiervriendelijke bestemmingen!

Op vakantie met de hond in ItaliëOp vakantie met de hond in Zweden
Op vakantie met de hond in OostenrijkOp vakantie met de hond in Kroatië
Op vakantie met de hond in FrankrijkOp vakantie met de hond in België
Op vakantie met de hond in NoorwegenOp vakantie met de hond in Luxemburg

 

 

Meerdere huisdieren?

Wellicht wil je meerdere huisdieren meenemen, dan vragen we graag voor je bij de huiseigenaar na of deze daarmee akkoord gaat. Geef dit aan voordat je boekt, dan inventariseren je specifieke wensen. Het kan zijn dat een huiseigenaar hiervoor een kleine vergoeding vraagt, maar dat stemmen we natuurlijk netjes van te voren met je af.