NOVASOL is de grootste aanbieder van vakantiehuizen met een privé binnen- of buitenzwembad, een groot voordeel voor de hele familie. Met meer dan 5.000 vakantiehuizen met een privé zwembad in 29 Europese landen is NOVASOL op dit gebied de grootste aanbieder. Onze vakantiehuizen met een privé binnen- of buitenzwembad liggen in het binnenland of direct aan het strand. Ontspannen in een vakantiehuis met een zwembad: dat is pas vakantie! De hele familie beleeft nog meer plezier met een zwembad in een vakantiehuis.

Druk op om de kaart te activeren

De voordelen van een zwembad aan huis

Niemand houdt van een druk en overbevolkt zwembad. Geniet daarom van de vrijheid en de vele voordelen van een vakantiehuis met zwembad:

  • Je kunt op elk moment gaan zwemmen
    Je kunt op ieder moment van de dag zwemmen, bijvoorbeeld in de ochtend, voor het ontbijt of in de avond, net voor het slapen gaan.
  • Je hoeft je zwembad met niemand anders te delen
    In tegenstelling tot een hotel hoeft je een privé zwembad niet te delen met andere aanwezige gasten. Op deze manier heb je veel ruimte en kun je gegarandeerd in een ligstoel ontspannen.
  • Je moet nooit ver lopen als je verkoeling wilt
    Met een privé zwembad bij een vakantiehuis hoef je nooit ver te lopen om verkoeling te vinden. 
Luchtbedden in een zwembad in een vakantiehuis

 

Populaire bestemmingen met een vakantiehuis met zwembad

Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiehuis met (privé)zwembad, maar weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? Wij hebben voor jou de 6 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie met zwembad op een rijtje gezet:

1. Kroatië

In Kroatië hebben bijna alle vakantiehuizen in ons aanbod een privé zwembad of een gezamenlijk zwembad ter beschikking. Ideaal, omdat in Kroatië de temperatuur hoog op kan lopen. En wat is er nu fijner dan in de hitte heerlijk te ontspannen in het verkoelende water van een zwembad in Kroatië?

2. Spanje

Vakantie in Spanje is voor veel mensen een geliefde bestemming in het voorjaar en in de zomer. De temperaturen kunnen in Spanje oplopen tot een graad of 40, waardoor een privézwembad bij je vakantiehuis in Spanje de oplossing biedt voor verkoeling, vertier en plezier.
 

3. Frankrijk

Wat is er heerlijker dan te leven als een god in Frankrijk? Boek een vakantiehuis met zwembad in Frankrijk en ervaar puur vakantiegenot. Stel je voor: de kinderen beginnen de dag heerlijk met een duik in het zwembad na een gezellig ontbijt in de zonnige tuin. Of wat dacht je van samen na een drukke vakantiedag nog een flesje wijn opentrekken in de privé tuin met een zwembad?

4. Italië

In Italië vind je diverse vakantiehuizen met zwembad. Verblijf in een agriturismo in het groene Toscane of een vakantiehuis bij het zonnige Gardameer. Niks is fijner dan na een dag vol waterpret aan het Gardameer aan het einde van de middag terugkeren naar je vakantiehuis om een duik te nemen in je privé zwembad van je vakantiehuis in Italië.

5. Griekenland

De vraag om een vakantiehuis te huren in Griekenland stijgt en dus zorgen wij ervoor dat wij in dit land meer en meer accommodaties kunnen bieden. Uiteraard mag een mooi privé zwembad bij het vakantiehuis in Griekenland niet ontbreken. Lekker met de voeten in het water, drankje erbij al kijkend naar de zonsondergang... heerlijk!

6. Portugal

Het is heerlijk om tijdens een zonnige vakantie in Portugal een verfrissende duik te nemen in je eigen zwembad! Een vakantiehuis met eigen zwembad zorgt voor een gevoel van vrijheid. Onze vakantiehuizen met zwembad in Portugal vind je onder andere in de Algarve, Lissabon, Porto en in de omgeving van de Costa de Prata.

Zwembad in een vakantiehuis

 

TIP: Privézwembaden zonder inkijk

Een selectie van de door ons aangeboden vakantiehuizen beschikt over een privé zwembad zonder inkijk, zodat je privacy optimaal wordt gegarandeerd. In deze vakantiehuizen kun je op ieder moment zwemmen, zonder dat dit voor anderen zichtbaar is. Het kan hier gaan om een privé buiten- of binnenzwembad.