Vakantiehuizen met zwembad in Spanje

Wat is er fijner dan met het warme klimaat in Spanje een verfrissende duik te nemen in je eigen zwembad? Een vakantiehuis met eigen zwembad zorgt voor puur vakantiegenot en vrijheid. Onze vakantiehuizen met zwembad zijn te vinden in o.a. Andalusië, Catalonië, Valencia  en op veel van de Spaanse eilanden. Of je nu aan het strand verblijft, in het binnenland of dicht aan zee... vakantiehuizen met een zwembad bieden zoveel voordelen. Ontdek deze voordelen en geniet tijdens jouw vakantie in Kroatië van een vakantiehuis met zwembad. 

Druk op om de kaart te activeren

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis met zwembad in Spanje?

Een zwembad bij je vakantiehuis is voor veel vakantiegangers een must. Op vakantie genieten van een zwembad in de tuin zorgt voor een echt vakantiegevoel en is daarnaast ontzettend handig en simpelweg heerlijk! Als je in een warme regio verblijft, bijvoorbeeld in een vakantiehuis in Andalusië, dan biedt een zwembad de mogelijkheid om ieder moment van de dag even te kunnen afkoelen. Zeker in de warmste maanden van het jaar wordt hier volop gebruik van gemaakt. 

Ook als je in een vakantiehuis aan zee vakantie viert is een zwembad een leuke extra mogelijkheid om te kunnen afkoelen. Na een dag aan het strand is het lekker om nog even een aantal baantjes te kunnen trekken in je vakantiehuis met zwembad in spanje terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt.

 

Vakantiehuis met zwembad tijdens een vakantie in Spanje

Wanneer je graag je hele vakantie volplant met wandelingen, fiets- en kajaktochten is het ontzettend fijn om ’s avonds terug te keren naar je vakantiehuis met zwembad.

Je kunt natuurlijk ook een uitgebreide douche nemen, maar wat is er lekkerder om eerst nog even in het zwembad te plonsen en met elkaar een potje waterpolo te spelen. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je niet te uitgeput raakt, want de volgende dag ga je er vanzelfsprekend weer op uit om nieuwe activiteiten te ondernemen. Of dit nu vanuit een vakantiehuis in Catalonië is of vanuit een vakantiehuis op de Canarische eilanden, overal heb je mogelijkheden om actief te zijn tijdens je vakantie.

 

Vakantiehuis met zwembad aan de Spaanse kust

Een vakantiehuis aan de kust is om vele redenen ontzettend fijn. Een paar meter lopen tot de kustlijn, dagenlang genieten van het warme strand en het koele water. In de avonduren kun je dan heerlijk flaneren over de boulevard, relaxed eten in een tapastentje of uitgebreid dineren in één van de restaurants. Vaak met veel regionale en ook internationale gerechten op de kaart.

Zit je in een vakantiehuis in Valencia of omgeving, laat dan de kans niet liggen om een echte Paella Valenciana te eten. Van oorsprong komt de Paella namelijk uit Valencia. Ook kun je er voor kiezen om in je vakantiehuis zelf je eigen paella te creëren. Of een barbecue aan de rand van het privézwembad klinkt ook als een goed alternatief, toch?  

 

Een vakantiehuis met binnenzwembad

Daarnaast zijn er ook diverse vakantiehuizen in Spanje met binnenzwembad. Een binnenzwembad in je vakantiewoning zorgt voor een gevoel van pure luxe. Het klimaat maakt het in diverse regio’s in Spanje mogelijk om een groot deel van het jaar buiten te kunnen zwemmen. Bijvoorbeeld als je een vakantiehuis op de Canarische Eilanden zit. Als je in een vakantiehuis aan de Costa Brava of andere noordelijke regio verblijft zijn de mogelijkheden om in een buitenzwembad je baantjes te trekken toch wat beperkter.  Een binnenzwembad maakt het, weer of geen weer, het hele jaar door mogelijk om een frisse duik te kunnen nemen.

 

Vakantiehuis met gedeeld zwembad in Spanje

Ook kan het ontzettend fijn zijn om een gedeeld zwembad te hebben bij bijvoorbeeld je vakantieappartement of vakantiewoning in Murcia. NOVASOL heeft hier in een aantal golfresorts diverse huizen en appartementen in het aanbod. Sommige huizen hebben een privézwembad en andere huizen of appartementen hebben een gedeeld zwembad. Op deze resorts liggen ook prachtige golfbanen dus de liefhebbers van deze sport kunnen zich hier naar hartenlust uitleven. Naast zwem- en golfmogelijkheden bieden deze resorts vaak nog veel meer recreatieve activiteiten, zoals tennis en jeu de boules. Ook vind je er supermarkten en diverse horecagelegenheden. 

 

Vakantiehuis met zwembad in het binnenland

Het binnenland van Spanje biedt vele mooie bezienswaardigheden en diverse activiteiten.  Wij raden je ook zeker aan om deze te ervaren. Of dit nu het bezoek aan een stad in het Spaanse binnenland is, zoals Madrid en Sevilla, of één van de kleinere steden of dorpen, overal vind je wel iets van de Spaanse cultuur terug. Na een dag vol indrukken is niets zo lekker om uit te rusten op een ligbed aan de rand van je eigen privézwembad. Of dit nu in de regio Andalusië is of bij een vakantiehuis in het binnenland op de Balearen.

 

Vakantiehuizen in Spanje

Zoals je leest biedt het huren van een vakantiehuis in Spanje met een privé zwembad vele voordelen, dus waar wacht je nog op? Bekijk direct welke vakantiehuizen in Spanje beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis met zwembad.

Bekijk dan ook eens welke zonnige eilanden in Spanje je moet bezoeken of ontdek de leuke activiteiten in Spanje om te doen tijdens jouw vakantie.