Vakantiehuizen op Bospark de Heivlinder

Dit nieuwe, Veluwse bospark met bungalows in boerderijstijl is uniek gelegen.  De voornaamste reden om voor een verblijf op dit park te kiezen is de rustige, natuurlijke omgeving, die zich graag te voet en met de fiets laat verkennen. Vanaf jouw  vakantiehuis loop je zo de heide op of de bossen in!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Bospark de Heivlinder

Dit mooie Bospark, genoemd naar de Heivlinder, is gelegen middenin het Nationale Park de Hoge Veluwe. Bij de indeling van het park is veel aandacht besteed aan het behoud van het natuurlijke karakter van de omgeving. Op het park zijn bomen, struiken en planten rijkelijk aanwezig. Het bevindt zich direct aan de Ermelose heide, waar je elke dag de herder met zijn schaapskudde kunt tegenkomen. Vanaf bospark de Heivlinder loopt je bovendien zo de Speulder- en Spielderbossen in!

Bospark de Heivlinder

 

Waarom een vakantiehuis boeken op Bospark de Heivlinder?

Met een prachtig uitzicht over de Hoge Veluwe is dit een unieke plek om je vakantie te vieren.  De vele wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving maken het ideaal voor een actieve vakantie. Het vakantiepark in Nederland biedt bungalows aan in boerderijstijl die je het gevoel geven dat je een bent met de natuur. De Hoge Veluwe is heel bekend in Nederland en daardoor een echte trekpleister onder de toeristen.  De mooie natuur in dit gebied is uniek, er zijn vele diersoorten te zien zoals reeën, eekhoorntjes, herten en gevogelte. Als je in het bos loopt staat hier de tijd echt even stil, wat een rust heerlijk!

 

Verblijf in een verbouwde boerderij midden in de Veluwe

De 6-persoons boerderijen zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Ze beschikken over 3 ruime slaapkamers. Iets bijzonders om te vermelden is dat iedere vakantiewoning beschikt over de tweepersoons bedstee, die zich in de woonkamer bevindt. De badkamer en keuken zijn modern ingericht. Er is 1 parkeerplaats op het natuur grondstuk aanwezig. Geniet lekker van uw vers gezette kopje koffie vanuit jouw heerlijke vakantiehuis midden in de Veluwe.

Boshuis de Heivlinder

 

Ontdek de veelzijdige omgeving!

Vooral fietsers en wandelaars hebben hier een hoop te ontdekken, er zijn meer dan voldoende wandel- en fietsroutes uitgezet. Maar ook de paarden-, water- en golfsporten zijn hier erg populair. Bospark De Heivlinder is bovendien ideaal gelegen voor gezellige uitstapjes naar diverse leuke attractieparken. Denk bijvoorbeeld eens aan het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen, of breng een bezoek aan Koninklijk Paleis ´t Loo alwaar je met eigen ogen het vorstelijk leven van weleer kunt aanschouwen. Voor saunaliefhebbers zijn er uitstekende mogelijkheden in de regio, waaronder de wellness complexen de Zwaluwhoeve en de Veluwse Bron.

Kortom: bospark de Heivlinder is een prachtig gelegen vakantiepark midden in de Hoge Veluwe,  dit is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie dicht bij huis!

 

Ontdek andere vakantieparken in Gelderland

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Gelderland? Bekijk dan eens de pagina over vakantiepark de Vlindervallei.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )