Overnachten nabij het Veluwemeer

Op vakantiepark De Doppenberg verblijf je in een prachtige bos- en waterrijke omgeving. Geniet in alle rust van een heerlijke vakantie nabij het Veluwemeer.  

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark De Doppenberg?

Kies je voor vakantiepark De Doppenberg, dan kies je voor rust, privacy en uitzicht op prachtige natuur. Op dit vakantiepark in Nederland kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin, terwijl jij op het naastgelegen tennisveld een balletje over slaat. Daarnaast biedt het park de mogelijkheid tot het huren van een Centaur, waarmee je het Wolderwijd en Veluwemeer kunt verkennen. 

Vakantiehuis vakantiepark De Doppenberg


De vakantiehuizen

Vakantiepark De Doppenberg kenmerkt zich door rust, ruimte en privacy. De woningen in boerderijstijl  bieden plaats voor 4 personen en beschikken over meerdere slaapkamers. De tuinen zijn omheind met een brede haag, waardoor er in alle rust kan worden genoten van de vakantie. In het vakantiehuis is alles aanwezig voor een fijne vakantie, van goed uitgeruste keuken tot televisie en Wi-Fi. 

vakantiehuis op vakantiepark De Doppenbergwoonkamer vakantiehuis op vakantiepark De Doppenberg


De omgeving

Een wandeling door de bossen of heidegebieden maken of een dagje naar het strand aan het Veluwemeer, rondom Vakantiepark De Doppenberg is er veel te beleven. Maak een uitstapje naar Walibi, het Dolfinarium of de hanzestad Harderwijk. Het nabijgelegen Strand Horst biedt ook mogelijkheden voor watersport, waaronder surfen en kitesurfen.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )