Strandappartementen De Gulden Stroom

Dit appartementencomplex biedt alle facetten voor een prettig verblijf. De appartementen zijn ruim en modern ingericht en de balkons hebben een geweldig uitzicht op het strand en de zee. Het complex is bovendien aan de gezellige boulevard gelegen, op loopafstand van Vlissingen centrum.

Druk op om de kaart te activeren

De Gulden Stroom: het appartementencomplex 

De Gulden Stroom is een vakantiepark in Nederland. Dit luxe vakantiecomplex ligt direct aan de boulevard van Vlissingen in Zeeland. Het is een kwestie van de boulevard oversteken en u staat reeds op het strand. Op het zandstrand kun je ligbedden huren en zijn douche en verkleedruimtes aanwezig. Het complex beschikt over een parkeergarage, waar je tegen betaling een plaatsje kunt reserveren. Elk strandappartement bij De Gulden Stroom beschikt bovendien over een eigen berging waardoor je je strandspullen dagelijks netjes kunt opbergen.

de gulden stroom

 

Waarom een vakantie appartement boeken in Vlissingen?

Gelegen direct aan de kust van Vlissingen, ligt dit luxe appartementencomplex de Gulden Stroom.  Je kunt overdag heerlijk ontspannen op een van de ligbedden op het strand met een goed boek, waar uw kinderen zandkastelen kunnen bouwen. Je kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.  Zij kunnen naar de waterspeelplaats, het zeeaquarium en het speelstrand.  Je wandelt binnen 10 minuten naar het centrum van Vlissingen met haar rijke uitgaansleven, moderne winkeltjes en gezellige restaurantjes. Hier is genoeg te beleven! Kortom, het is een heerlijke vakantie bestemming in Nederland voor jong en oud!

 

De appartementen

De luxe appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De woonkamer is ruim met een open keuken. Het balkon kunt u betreden via de woonkamer. Vanuit alle appartementen heeft u een fabuleus uitzicht op de monding van de Westerschelde en het strand. Het appartement is bedoeld voor 4 personen. De 2e slaapkamer beschikt over een hoogslaper met bureau, daarmee ideaal voor de kinderen. Je kunt tegen betaling gebruik maken van een gemeenschappelijke wasmachine.

De gulden stroom appartementen

 

Verken de waterrijke omgeving 

Vlissingen is een heerlijke stad met veel voorzieningen. Sfeervol met een rijke historie en een karakteristieke oude kern met prachtige gevels, een modern en uitgebreid winkelbestand en bijzondere evenementen zoals het straatfestival. Maar bovenal is Vlissingen stad van het water, gelegen aan een van de meest intensief bevaren scheepvaartroutes, de Westerschelde. Het Arsenaal is het piratenpark en zeeaquarium in het centrum van Vlissingen. Het is compleet overdekt en biedt vermaak voor jong en oud. Op korte rijafstand vindt u leuke plaatsen zoals Domburg, Middelburg en Koudekerke. Plaatsen die ook uitstekend met de fiets zijn te bereiken middels goed uitgezette fietsroutes. Ook Neeltje Jans en het Veerse Meer zijn een bezoek waard. Kortom, meer dan voldoende te beleven!

Kortom: appartementencomplex De Gulden Stroom staat gegarandeerd voor een heerlijke vakantie in Zeeland! Boek jouw vakantiehuis in Nederland en beleef een fijne strandvakantie in Nederland!