Vakantiehuis op vakantiepark de Hondsrug

Een heerlijk verblijf in een groene omgeving, dat is een vakantie op vakantiepark de Hondsrug! Verblijf tijdens je vakantie in Nederland in de knusse vakantiehuisjes van het park en geniet!

Druk op om de kaart te activeren

Jouw vakantiehuis op vakantiepark de Hondsrug

In de gezellige vakantiehuisjes op het vakantiepark beleef je de ultieme vakantie! De ruime boerderijvilla's hebben geen standaard inrichting: het zijn 'warme' huizen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een open keuken een ruime badkamer. Zo heb je alle gemakken van thuis op je vakantieadres!

woonkamer in vakantiehuis op vakantiepark de Hondsrug

 

Verschillende activiteiten op vakantiepark de Hondsrug

Op het park zelf hoef je je ook niet te vervelen. Er zijn genoeg activiteiten, zowel binnen als buiten. Er is een prachtig buitenzwembad en een aantal kleinere baden. Ga ook even tennissen op onze tennisbanen. Heb je nog energie over, dan kun je tafeltennissen of midgetgolfen. Binnenkort kun je ook bowlen en biljarten!  Ook buiten dit vakantiepark in Nederland is er genoeg te doen. Wandel door de Hondsrug of bezoek het Hunnebedcentrum Borger of het Openluchtmuseum. 

 

De prachtige Drentse omgeving ontdekken

Vakantiepark de Hondsrug ligt in een groene omgeving. Hierdoor wandel of fiets je al snel door heel Drenthe heen. Er zijn uitgebreide fietsroutes waarbij je fietst langs de mooiste plekken. Op het terras van je vakantiehuis op vakantiepark de Hondsrug geniet je van een zonnige dag in de prachtige Drentse natuur. Vanaf het park loop je dus zo het bos in of de heide op!