Vakantiehuizen op Vakantiepark De Vlindervallei

Dit nieuwe, Veluwse bospark met prachtige vakantieboerderijen is uniek gelegen. Voornaamste reden om voor een verblijf op dit park te kiezen is de rustige, natuurlijke omgeving, die zich graag te voet en met de fiets laat verkennen. Vanaf jouw vakantiehuis loop je zo de heide op of de bossen in!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Over het vakantiepark De Vlindervallei

Dit mooie vakantiepark is gelegen middenin het Nationale Park de Hoge Veluwe. Bij de indeling van vakantiepark De Vlindervallei is veel aandacht besteed aan het behoud van het natuurlijke karakter van de omgeving. Op het park zijn bomen, struiken en planten rijkelijk aanwezig. Het bevindt zich direct aan de Ermelose heide, waar je elke dag de herder met zijn schaapskudde kunt tegenkomen. Vanaf het park loop je bovendien zo het Speulder- en Sprielderbos in!

Vakantiepark De Vlindervallei

 

Waarom een vakantiehuis boeken op Vakantiepark De Vlindervallei?

Dit vakantiepark is gelegen in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Binnen Nederland is dit een van de bekendste natuur regio’s. Deze prachtige vakantieboerderijen die gelegen zijn op dit vakantiepark liggen helemaal vrij, midden in de natuur en bieden je veel privacy. Het vakantiepark besteed veel aandacht aan het behoud van de natuur. Zo zie je nog veel bomen, struiken en planten die verdeeld zijn over het vakantiepark. Voor de actievelingen kan er heerlijk gewandeld worden in de omgeving , ook zijn er diverse fietsroutes die jou leiden tot de mooiste plekken in deze regio. 

 

De vakantiehuizen

De stijlvolle en comfortabele vakantieboerderijen beschikken over een zeer huiselijke en landelijke inrichting. Door de aanwezige zwarte nok, de eikenhouten balken, het rietgedekt dak en de leistenen drempels ademen de boerderijen een authentieke sfeer. De boerderijen beschikken over een bedstede, een leuke slaapplaats voor kinderen. Mede door de hoge plafonds is binnen veel ruimte gecreëerd. Via de openslaande deuren bereikt u het terras.

Bedstede bospark de vlindervallei

 

Verken de groenrijke omgeving

Vooral fietsers en wandelaars hebben hier een hoop te ontdekken, er zijn meer dan voldoende wandel- en fietsroutes uitgezet. Maar ook de paarden-, water- en golfsport zijn hier erg populair. De Vlindervallei is bovendien ideaal gelegen voor gezellige uitstapjes naar diverse leuke attractieparken. Denk bijvoorbeeld eens aan het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen, of breng eens een bezoek aan Koninklijk Paleis 't Loo alwaar je met eigen ogen het vorstelijk leven van weleer kunt aanschouwen. Ook voor saunaliefhebbers zijn er uitstekende mogelijkheden in de regio, waaronder de wellnesscomplexen Zwaluwhoeve en de Veluwse Bron.

Kortom: vakantiepark de Vlindervallei is een erg mooi vakantiepark in Gelderland en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie dicht bij huis!

 

Ontdek andere vakantieparken in Gelderland

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Gelderland? Bekijk dan eens de pagina over Bospark de Heivlinder.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )