Vakantiehuis op bungalowpark de Zeven Heuvelen

Ervaar de natuur in het prachtige heuvelachtige gebied met een vakantiehuis op bungalowpark de Zeven Heuvelen. Het park ligt op de grens met Limburg, Noord-Brabant en Duitsland. Er is dus ruimte genoeg voor diverse daguitstapjes. Daarna ontspan je heerlijk in de sauna en stoombaden.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Wat te doen op bungalowpark de Zeven Heuvelen?

Heerlijk tot rust komen doe je in het wellness centrum van bungalowpark de Zeven Heuvelen. Er zijn verschillende sauna's en stoombaden aanwezig. Op vakantie gaan betekent vaak even de remmen los. Op dit vakantiepark in Nederland hebben ze ook aan de sportliefhebbers gedacht. Er is namelijk een fitness centrum en een sfeervol zwembad waar je baantjes kunt trekken. Ook in de omgeving hou je je bezig met de golven, tennissen en voetballen. Bezoek ook eens Groesbeek of ga winkelen in Nijmegen.

 

Jouw vakantiehuis op bungalowpark de Zeven Heuvelen

In de sfeervolle vakantiehuizen vind je genoeg luxe en comfort om helemaal te genieten van je vakantie in Gelderland. De huizen hebben een grote woonkamer met openslaande deuren naar het terras. 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )