Vakantiehuis op vakantiepark Elders

Verwen jezelf met een vakantie op vakantiepark Elders. Met een sfeervolle bungalow aan de rand van Drenthe beleef je een vakantie vol natuur!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waar ligt vakantiepark Elders?

Vakantiepark Elders ligt in Gees, een klein dorpje aan de rand van Drenthe. Hier vind je weinig nieuwbouw en veel oude boerderijen. Omliggende steden zijn Hoogeveen (26 km), Coevorden (15 km) en Emmen (18 km). De vele natuurgebieden in de omgeving zoals de 'Hooge Stoep' en de 'Boswachterij' zijn zeker geschikt voor een wandeling of fietstocht vanuit je vakantiehuis op vakantiepark Elders!

 

Ideaal voor een vakantie met de hele familie!

De bungalows zijn soms wel geschikt voor 10 personen. Dat maakt dit vakantiepark zo handig! Wat is er nu niet leuker dan met de hele familie op vakantie gaan in Friesland? Daarnaast zijn er voor de kinderen een aantal activiteiten in de buurt. Emmen Dierenpark is geschikt voor de hele familie. Deze dierentuin is vrij bekend in de stad. In Coevorden vind je Plopsa Indoor, wat ook geschikt is voor peuters en kleuters. Mocht de familie nog niet moe zijn, dan kun je als een aapje door de bossen klimmen in Klimpark Grollo!

 

Jouw vakantiehuis op bungalowpark Elders 

De bungalows hebben een woonkamer, een open keuken en een aantal slaapkamers. Sommige vakantiehuizen beschikken over een openhaard, hottub en/of een ligbad. Via de schuifdeuren betreed je het terras. Dit vakantiepark in Nederland ligt op een bebost terrein. Hierdoor geniet je ieder moment van de groene omgeving!

| Redacteur