Vakantiehuizen op Vakantiepark ’t Vosseven

In de meest zuidelijke provincie van Nederland, nabij de grens met België, bevindt zich vakantiepark 't Vosseven. Het bezienswaardige natuurpark Kempen-Broek is letterlijk om het vakantiepark heen gelegen. Om deze reden is dit vakantiepark mede geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Dit gebied bezit maar liefst tien wandelroutes met een lengte van in totaal 104 km. Geniet op het vakantiepark van de rust, de ruimte en de natuur. Het vakantiepark biedt ook een aantal sportieve activiteiten, zoals tafeltennis en jeu de boules. En wanneer je de dag even ergens anders wil doorbrengen, kun je gezellig winkelen en genieten in de steden Weert en Roermond.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark ’t Vosseven 

Zoals de naam van het park al doet vermoeden, vormt een prachtig ven het centrale punt van het vakantiepark ’t Vosseven. De vakantiehuizen zijn rondom het ven gelegen. Voor de sportieve gasten beschikt het park over een volleybalveld, tafeltennistafel en jeu de boulesbaan. Voor actieve vissers is op 12 km afstand van het park een forellenvijver aanwezig. Op enkele plekken op het vakantiepark in Nederland zijn speeltoestellen aanwezig. Wanneer je af en toe buiten de deur wenst te eten kun je terecht in het restaurant. Het restaurant biedt uitzicht op het ven, terwijl je geniet van een borrel, lunch of diner.

 

Waarom een vakantiehuis boeken op vakantiepark ’t Vosseven? 

Ben je op zoek naar een vakantie in een natuurrijke omgeving en geniet je van de aanwezigheid van je eigen trouwe viervoeter? Dan is vakantiepark ´t Vosseven zeker iets voor jou. Het park ligt te midden van een prachtig natuurgebied met ven waar voor jong en oud leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Na een enerverende dag kom je volledig tot rust bij je eigen bungalow en kan je heerlijk genieten van de rust in deze bijzondere bosrijke omgeving. Fietsen zijn te huur op het park zodat je ook per fiets de omgeving kan gaan verkennen. Kortom genoeg reden om van je vakantie te genieten op dit vakantiepark in Nederland.

Vakantiehuis ’t Vosseven

 

De vakantiehuizen 

Op het vakantiepark staan uitnodigende vakantiehuizen, welke perfect passen in de bosrijke omgeving. De vakantiehuizen zijn allemaal individueel ingericht en beschikken over vloerbedekking of laminaat. Ieder vakantiehuis bezit minstens 2 slaapkamers, een gezellige woonkamer, een badkamer en een keuken met een complete inventaris. Het vakantiepark 't Vosseveen is ook nog eens huisdiervriendelijk. Je huisdier is zonder extra kosten welkom in het vakantiehuis, er ligt zelfs een kluifje klaar bij de receptie bij aankomst!

 

Verken de natuurrijke omgeving 

Vakantiepark ’t Vosseven is omgeven door natuurpark Kempen-Broek. Het natuurpark is in Nederland en België gelegen en kenmerkt zich door de vele moerassen, stuifduinen, bossen, heide, beekvalleien en landbouwgebieden. Vroeger was Kempen-Broek een geschikte schuilplaats voor bokkenrijders en smokkelaars. Tegenwoordig kun je hier wandelen, fietsen, paardrijden en simpelweg genieten van de unieke natuur. Op 15 km afstand zijn de Weerter- en Budelerbergen gelegen. Dit gebied is een belangrijke broedplaats voor vogels en bestaat uit naaldbossen en droge heidevelden. Bezichtig in dit natuurgebied het oude grafheuvelveld, welke tot één van de grootste van Europa kan worden gerekend. Winkelen kun je in Weert of in de historische stad Roermond. Uiteraard kun je vanuit het vakantiepark gemakkelijk de grens met België bereiken. Dit is je kans om gemoedelijke Belgische dorpjes als Maaseik en Bocholt te ontdekken.

natuurpark rondom vakantiepark ’t Vosseven

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )