Vakantiehuis op vakantiepark Horsterwold

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Een vakantiehuis op vakantiepark Horsterwold

De mooie vakantiehuizen staan op een rustig terrein waar zelf ook huiseigenaren wonen. De huizen zijn kindvriendelijk (kinderbedden, traphekjes, enzovoort). Dit maakt het park ideaal voor een vriendenweekend met kleine kinderen. In de omgeving is er een groot wandelgebied. Binnen een half uur ben je in Harderwijk in Lelystad. Een wandeling in de natuur is ook geen probleem met het loofbos naast vakantiepark Horsterwold. De vakantiehuizen op dit vakantiepark in Nederland liggen vaak aan het water. Zwemmen, zeilen, surfen, varen en roeien kan dus allemaal!

De vakantiehuizen zijn gezellig ingericht. Sommige huizen hebben een elektrische sfeerhaard en een kast vol gezelschapspelletjes. Je bereikt gemakkelijk vanaf je vakantiehuis op vakantiepark Horsterwold het strand. Ook zijn attractieparken zoals Dolfinarium en Walibi goed te bereiken met de auto! 

Faciliteiten

  • Jeux de boulesbaan
  • Buitenzwembad
  • Tennisbanen
vakantiehuis op vakantiepark Horsterwold

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )