Overnachten aan het Friese water

Direct aan het water op een kleinschalig vakantiepark vind je de watervilla’s van watervillapark Idskenhuizen. Ontdek de Friese meren, bezoek de Elfsteden en geniet vooral met het hele gezin van een heerlijke vakantie in Friesland.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor Watervillapark Idskenhuizen?

Watervillapark Idskenhuizen is een gloednieuw, kleinschalig vakantiepark in Nederland. De ligging van het park is ideaal, met de Friese Meren naast de deur en de Elfsteden in de buurt is er veel te zien en beleven. Je verblijft in een ruime, goed uitgeruste vakantievilla op een fijn park aan het water, wat wil je nog meer?

Watervillapark Idskenhuizen


De watervilla’s

De vakantiehuizen op watervillapark Idskenhuizen zijn gloednieuw en van alle gemakken voorzien. De rieten daken en grote ramen geven de woningen een landelijke en rustieke sfeer. Met 5 tot 10 personen geniet je heer van een heerlijke vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Nederland. De villa’s hebben hun eigen karakter en eigenschappen. Zo zijn er een aantal kindvriendelijke villa’s, vaak voorzien van buitenspeelgoed en een omheinde tuin. Ook zijn er wat luxere villa’s, die voorzien zijn van een bubbelbad of sauna. In een aantal van deze vakantiewoningen zijn huisdieren welkom.  

Villa op watervillapark IdskenhuizenVilla op watervillapark Idskenhuizen


De omgeving

Watervillapark Idskenhuizen ligt aan het water. Je kunt een eigen boot aanmeren aan de aanlegsteiger bij het vakantiehuis of een boot huren, waarmee je over de Friese meren kunt varen. Ontdek de mooie omgeving en breng een bezoek aan de Elfsteden, waaronder Sloten, Hindeloopen en Workum. 

De bekende stad Sneek ligt op minder dan een half uur rijden van het vakantiepark en is een heerlijke bestemming voor een dagje winkelen. Ook vind je Lemmer op slechts twintig minuten rijden vanaf het park. Dit oude vissersdorp is in de zomermaanden een populaire badplaats, maar heeft daarnaast gezellige terrassen, bijzondere winkeltjes en biedt veel mogelijkheden voor watersport.