Vakantiehuis op vakantiepark In Den Olden Bongerd

Voor het ultieme vakantiegevoel in de Achterhoek moet je bij vakantiepark In Den Olden Bongerd zijn! Het park is geschikt voor 50-plusser of personen die van rust houden en graag wandelen of fietsen.

Druk op om de kaart te activeren

Een vakantiehuis met focus op rust en ontspanning

Met de focus op vakantiegangers die van rust houden is vakantiepark In Den Olden Bongerd zeker geschikt voor 50-plussers. In de omgeving kun je perfect fietsen of wandelen. De ligging van het Nederlandse vakantiepark In Den Olden Bongerd is rustig en ligt in het midden van prachtige natuur! De vakantiehuizen op het park zijn privebezit, waardoor het park zelf meer kan focussen op onderhoud en faciliteiten. Het groen wordt keurig onderhouden en er is zelfs een speeltuintje voor de kinderen. Doorgaans worden er veel evenementen georganiseerd.

 

Wat is er te doen in vakantiepark In Den Olden Bongerd?

Even klaar met ontspannen? Stap op de fiets of wandel een van de verschillende wandel- of fietsroutes vanaf je vakantiehuis op vakantiepark In Den Olden Bongerd. Bezoek het museum Erve Kots of heemtuin Freriks. Je hebt ook de mogelijkheid om aan geocoaching te doen. Dit is een oriëntatiespel gebaseerd op het GPS satellietnavigatiesysteem. Met verschillende coördinaten probeer jij te navigeren naar het eindpunt. Deze activiteit is ook leuk om te doen samen met je kinderen!