Vakantiehuis op camping de Meibeek

Ontspan bij camping de Meibeek!

In de Achterhoek, tussen de weilanden en boerderijen, ligt camping de Meibeek. Kom terug tot rust op deze unieke locatie; ver weg van de drukte van de stad. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Hoe vermaak je je in je vakantiehuis op camping Meibeek?

Op camping Meibeek zijn er allerlei fijne faciliteiten en activiteiten die je vakantie een stuk leuker maken! er is een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin met een boomhut of een kinderboerderij. Ben je een voorstander van een actieve vakantie, dan is een wandeling, fiets- of kanotocht zeker een optie! Je wordt omgeven door natuur op camping Meibeek. Wandel door het gevarieerde landschap van de Achterhoek. Met een beetje geluk spot je her en der een stel reeën. 

Een vakantie in eigen land met alle gemakkelijk vier je dus het best in een Nederlands vakantiepark. Ervaar de combinatie van de comfort van een luxe vakantiehuisje met vrijheid om te doen en laten wat jij wilt!

 

Activiteiten rondom camping Meibeek

Cactus oase

Soms is het prettig om even van de camping af te gaan en echt te genieten van de omgeving. Hou je van natuur, maar ben je het bos even zat? Neem een kijkje bij de Cactus oase.

Hof van Eckberge

Voor een leuke gezinsvakantie ga je naar Hof van Eckberge! Hier is er voor jong en oud genoeg te beleven: bowlen, kinderboerderij, lasergamen, speeltuinen, doolhof, waterpark, snoezelen,... Peuters en kleuters hebben hier de tijd van hun leven!

Klimbos Ruurlo

Geen hoogtevrees en op zoek naar een beetje spanning? Ga een dagje uit naar Klimbos Ruurlo. Er zijn 6 klimavonturen en ruim 100 overgangen. Het fijne van dit klimbos zijn de verschillende klimhoogtes van 3 tot 12 meter. Jij kiest zelf hoe hoog je wilt gaan!

Kasteel Ruurlo

Cultuur opsnuiven doe je bij Kasteel Ruurlo. Verdiep je in de geschiedenis van deze oude burcht en bezoek het bijbehorende museum. Wandel door de kasteeltuin, terwijl je van de zonsondergang geniet!

| Redacteur