Vakantiehuis op vakantiepark Molke

Naast de rivier de Regge ligt vakantiepark Molke. Dit vakantiepark in Nederland is het hele jaar door geopend. Een midweek of weekendje weg in ons eigen kikkerlandje is juist fijn met een beetje luxe en een vleugje natuur. Welkom bij vakantiepark Molke!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Overnacht in een vakantiehuis op vakantiepark Molke

Met zijn twee een weekendje weg, of met het gezin of familie op vakantie? Overnacht in een vakantiehuis in de omgeving van de Reggestreek. De omgeving van het vakantiepark is afwisselend. Het vakantiepark ligt naast de rivier de Regge. De Twentse gastvrijheid kom je op elke hoek tegen. 

Een vakantiehuis op dit mooie vakantiepark in Nederland is geschikt voor 4 of 6 personen.

Vakantiehuis op vakantiepark Molke

 

Je verveelt je niet op vakantiepark Molke

Zowel bij goed als bij slecht weer kun je je prima vermaken op vakantiepark Molke. Je kunt er showbowlen in het gloednieuwe bowlingcentrum. Er is een binnenspeeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Het verwarmde zwembad kun je het hele jaar door gratis gebruiken. Vissen is toegestaan in de Regge.Vergeet je hengel niet mee te nemen. Er is een schietbaan waar je kunt boogschieten of bulkschieten. Op het water kun je suppen of ligt op het strand in Zuna! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud. Hierdoor is een vakantiehuis op vakantiepark Molke de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin!

Handige faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Skelterverhuur
  • Mini shop
  • Wasserette
  • Wifi
Speeltuig op vakantiepark Molke

 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )