Vakantiehuis op Residence de Eese

Residence de Eese: een park vol activiteiten! Het ligt in Noordwest-Overijssel in een bosrijk gebied! het is een oud landgoed met een bosvijver van 140 jaar oud. Leef je uit in het verwarmde zwembad, maak natuurwandeling en geniet van jouw vakantie in Nederland!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Overnachten in een vakantiehuis op Residence de Eese

Voor een weekendje er tussenuit, een romantisch weekend voor twee of een gezinsvakantie is een bungalow een fijne accommodatie! De bungalows hebben een geweldig uitzicht. De sfeervolle bungalows zijn luxe en modern ingericht en van alle gemakken voorzien: Wi-fi, terras, parkeerplaats,...

Vakantiehuis op Residence de Eese

 

Ook geschikt voor mindervaliden!

Sommige vakantiehuizen op Residence de Eese zijn geschikt voor mindervalide personen. Het park zelf is helemaal rolstoelvriendelijk, zelfs de dierenweiden! Er is natuurlijk ook een aangepaste douche en toilet. Restaurant Heerlijkheid in het park is daarbij ook rolstoelvriendelijk. Sommige bungalows zijn voorzien van hoog-laag bedden, douchestoel, tillift en steunbeugels. Neem gerucht contact met ons op als je hulp wil om het perfecte vakantiehuis te vinden!

 

Verken de omgeving vanaf je vakantiehuis op Residence de Eese

Vanaf dit vakantiepark in Nederland bezoek je gemakkelijk steden als Giethoorn en Steenwijk. De grachten, boogbruggetjes en boerderijen geven een schilderachtig uiterlijk aan Giethoorn. In Steenwijk kun je winkelen in et drukke centrum en genieten van een dinertje in een restaurant of een kopje koffie in een cafeetje.

Recidence de Eese ligt in een prachtige omgeving. Het bosrijke gebied is ideaal voor wandelaars! Er zijn voldoende fiets- en wandelroutes in de omgeving. Het vakantiepark heeft een aantal routes voor je uitgestippeld. Deze varieren van 4 tot 19 kilometer. 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )