Vakantiehuizen op vakantiepark Ridderstee

Overnachten op vakantiepark Ridderstee

Vakantiepark Ridderstee ligt op slecht 600 meter van de Noordzee. Zo beleef je een ultieme vakantie aan het water in het prachtige Zuid-Holland. Je verblijft in een duinrijk gebied waar je geniet van de rust en de omgeving. Ontspannen en genieten staat centraal bij je overnachting, wat zeker lukt in deze prachtige omgeving en het vakantiepark zelf.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De accommodaties

Bij een verblijf op dit vakantiepark in Nederland in een luxe villa dicht bij de zee geniet je van een stijlvolle, moderne inrichting. Je beschikt over een gezellige woonkamer, open keuken en moderne inbouwapparatuur. Je geniet al snel op je houten terras onder het schaduwdoek van een drankje of van een gezellige middag in of rond het huis.

vakantiehuis op vakantiepark Ridderstee Vakantiehuis vakantiepark Ridderstee

 

Faciliteiten

Door te overnachten op vakantiepark Ridderstee maak je o.a. gebruik van de voorzieningen van Ouddorp Duin. Daar vind je meteen ook de receptie waar je de sleutel op kunt halen. Voor de boodschappen vind je op het vakantiepark een supermarkt. Mocht je niet willen koken, ga je gewoon naar het restaurant op locatie met een bijzonder panoramisch uitzicht over de duinen en de zee.

In de directe omgeving vind je een golfbaan, een zwembad en een tennisbaan. Voor de kinderen is er in de buurt ook een speelplaats. Je kunt fietsen huren om de omgeving te verkennen of wandel tot aan het strand. 

Restaurant op vakantiepark Ridderstee

 

De omgeving van je vakantievilla

Je overnacht op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Hierdoor geniet je van de mooie Zeeuwse stranden, duinen en authentieke dorpjes. Op korte afstand van het vakantiepark ligt de Brouwersdam met veel wateractiviteiten en natuurlijk het Grevelingenmeer. Ook Renesse en Burg-Haamstede vind je er op korte afstand. 
 

Strand bij vakantiepark Ridderstee

 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )