Vakantiehuis op Safari Resort Beekse Bergen

Wakker worden met geweldig uitzicht over de savanne!

Letterlijk tussen de wilde dieren slapen? Ja, dat kan in Safari Resort Beekse Bergen. Je wordt één met de natuur tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Noord-Brabant: een stukje Afrika midden in Hilvarenbeek.

Druk op om de kaart te activeren

Overnachten in een vakantiehuis op het Safari Resort

Voor een ultiem safarigevoel zit je bij de Beekse Bergen helemaal goed. De vakantiehuizen hebben de sfeer van de Afrikaanse natuur en cultuur. De vrijstaande lodges in het park zijn geschikt voor 6 personen. Het geeft je de perfecte combinatie van natuur en luxe! Het interieur is geïnspireerd op oude bevolkingsstammen in Afrika! 

  • Slaap tussen de meest bijzondere diersoorten
  • Er zijn twee uitgestrekte savannes en een grote leeuwenvlakte
vakantiehuis in de Beekse Bergen

 

De faciliteiten in je vakantiehuis in de Beekse Bergen

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Allereerst krijg je een prachtig uitzicht over de savannes. Daarnaast kun je van dat uitzicht genieten op je eigen terras, bijvoorbeeld met een lekker ontbijt. De ruimte heeft ruime slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een luxe badkamer. Oh, en vergeet de geweldige privé sauna niet! 

  • 2-persoons sauna
  • Stortdouche
  • Bad
  • Veranda met terras
Vakantiehuis Safari resort beekse bergen

 

Ontdek de Beekse Bergen

Na een uitgeruste nacht in je vakantiehuis in de Beekse Bergen is het tijd om het park te verkennen. Je vind hier meer dan 150 diersoorten. Denk maar eens aan giraffen, neushoorns, struisvogels, leeuwen, zebra's, en nog veel meer. In Maji Springs geniet je met het hele gezin van waterpret. Zwem baantjes in het zwembad of vermaak je in de waterspeeltuin. Ga op safari met de auto, bus of boot of maak je safari nog meer bijzonder met een jeep-, sup-, of kanosafari! Aan 1 dag heb je nooit genoeg! Verblijf daarom in een vakantiehuis in dit Nederlandse vakantiepark om echt helemaal van je minivakantie te genieten.

Safari Resort Beekse Bergen