Appartement op strandresort Schier

Geniet aan het strand op strandresort Schier

Vier je vakantie in Nederland zoals je die nog nooit gevierd hebt. Verblijf of strandresort Schier voor een vakantie vol luxe en comfort op een unieke locatie. Uitgebreid relaxen, en genieten van rust en ruimte staat hier altijd op de eerste plaats!

Druk op om de kaart te activeren

Strandresort Schier en de appartementen

Strandresort Schier ligt op het waddeneiland Schiermonnikoog. De appartementen van het vakantiepark staan aan de rand van de duinen. Hierdoor liggen de stranden binnen handbereik. De luxe appartementen liggen op 400 meter lopen van het strand. Vanuit je appartement op strandresort Schier heb je dus ook een geweldig uitzicht! Het eiland zelf heeft alles wat je maar kunt wensen: kwalitatieve restaurants, zonnige terrassen en winkels voor een dagje shoppen! Er is op het strandresort een overdekt zwembad met binnen- en buitensauna's voor ultieme ontspanning. De appartementen zijn gezellig, comfortabel en ruim.

appartement op strandresort Schier

 

Natuur op zijn mooist op Schiermonnikoog!

Verken vanuit je appartement op strandresort Schier de rest van het eiland. Schiermonnikoog is niet voor niks uitgeroepen tot Nationaal Park. Bewonder daarom vooral de flora en fauna. Wandel door de duinen of ga even zwemmen in de zee. Echter is Schiermonnikoog meer dan alleen natuur. Er zijn genoeg terrasjes waar je in de zon van een drankje kunt genieten. Even genoeg van het eiland? Trek je terug op je eigen terras bij je appartement op strandresort Schier.

Terras op vakantiepark Schier