Vakantiehuis op vakantiepark Thijmse Berg

Vakantiepark Thijmse Berg is een kindvriendelijk park waarbij je zorgeloos met het hele gezin op vakantie kunt in Utrecht. Het park ligt aan de rand van Nationaal park Utrechse Heuvelrug. Het is dus een eeuwenoude bron van natuur.  Wandel langs kastelen, ga een stukje fietsen en ontdek de bossen tijdens je verblijf op vakantiepark Thijmse Berg

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Ontdek vakantiepark Thijmse Berg

Vakantiepark Thijmse Berg is ideaal voor een gezinsvakantie dicht bij huis. Dit vakantiepark in Nederland beschikt over een verwarmd openlucht zwembad, sportverlden, en een restaurant. Er is een broodjesservice voor als je op pad wil in de namiddag. En als je echt actief wil zijn behoren paardrijden, kano varen, fietsen, tennissen en tafeltennis ook nog tot de mogelijkheden. 

 

Faciliteiten van het vakantiepark

  • Buitenzwembad met peuterspeelbad
  • Waterspray park
  • Animatie voor de kinderen
  • Eet- en drink horecagelegenheden: probeer de snackbar is voor die lekkere trek of ga heerlijk uit eten bij restaurant 't Paviljoen. Daarnaast is er ook een buitenbar bij het zwembad!
  • Outdoor activiteiten: Ook de actievelingen kunnen zich helemaal uitleven. Vertrek vanaf je vakantiehuis op vakantiepark Thijmse Berg en ga kanovaren in het Vallei kanaal. Doe aan survival of ga geconcentreerd boogschieten. Fietsen is ook een populaire activiteit onder de gasten, want de omgeving is ook zo ontzettend mooi! Er zijn ook voldoende fietsroutes. Ze hebben een kaart voor je bij de receptie.

 

De omgeving ontdekken van Utrecht

Vakantiepark Thijmse Berg ligt o.a. dicht bij de Utrechte Heuvelrug. Hier alleen al kun je prachtige kastelen en buitenplaatsen vinden. Er zijn genoeg tuinen en bossen. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis op vakantiepark Thijmse Berg bereik je met gemak het Nationaal Park de Hoge Veluwe! Dit park is internationaal gekend en zeker een bezoekje waard als je van natuur en wandelen houdt. Mocht je nog tijd over hebben, bezoek dan ook even de Betuwe en Kwintelooijen.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )