Vakantiehuizen op vakantiehuispark Village Scaldia

Dit kleurrijke park met ruim opgezette vakantiehuizen inclusief privé sauna bevindt zich aan de andere zijde van de Westerschelde dan Vlissingen. Zeeuws Vlaanderen kent prachtige wandel- en fietsroutes en het nabijgelegen Breskens biedt mooie stranden, gezellige terrasjes en moderne winkels.

Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Village Scaldia

Het unieke vakantiepark Village Scaldia in Hoofdplaat onderscheidt zich door de zeer ruim opgezette, luxe en kleurrijke vakantiehuizen. Het park biedt veel rust en ruimte en is gelegen aan de oever van de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen. Het park beschikt over 2 speeltuinen, een tennisbaan en een jeu-de-boules baan. Tevens ligt er een meer waar u kunt vissen. Aan de zeekant van de dijk kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Fietsen zijn op aanvraag te huur. Huisdieren zijn toegestaan, maar tegen betaling en op aanvraag.

 

Waarom een vakantiehuis boeken op Vakantiehuispark Village Scaldia?

Dit mooie vakantiepark aan de kust is de perfecte vakantiebestemming voor uw vakantie in Nederland. Lekker uitwaaien aan de kust of uzelf heerlijk uitleven op het water, alles is mogelijk met een vakantie in Zeeland. Vakantiepark Village Scaldia is een vrolijk opgezet park. U bent omringt door een scala aan kleuren. Het is een echte aanrader voor een gezinsvakantie.  U kunt hier gaan vissen, wandelen, fietsen of simpelweg van het prachtige panoramische uitzicht genieten.  Zowel in de zomer als winter is dit park een heerlijke vakantiebestemming. Met vele activiteiten in de omgeving hoeft u zich zeker niet te vervelen.

 

De villa's

De ruime villa’s in dit vakantiepark in Zeeland zijn modern en luxe ingericht. In de zomer kunt u genieten van de buitenlucht op de serre. In de winter kunt u zichzelf verwennen met de knusse, gezellige warmte van de openhaard. De permanent toegankelijke sauna bevindt zich op de begane grond, u kunt hier het gehele jaar in ontspannen. Beide villatypes zijn bedoeld voor een verblijf van maximaal 6 personen en beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Voor uw gemak treft u bovendien een vaatwasser en wasmachine aan.

Villa in vkanatiepark Village Scaldi

 

Verken de omgeving

De historische steden Antwerpen, Brugge en Knokke maar ook de stranden van Cadzand en Nieuwvliet, Deltapark Neeltje Jans, de (jacht)haven van Breskens, Terneuzen en Vlissingen en de kleine Bourgondische restaurants liggen op korte afstand van Village Scaldia. Ook voor een pretparkbezoek zoals het Boudewijnpark in Brugge, Plopsaland in Ieper of voor het bewonderen van de rotskustformaties in het Noord-Franse Cap Gris Nez vormt Breskens een goede uitvalsbasis. Voor jong en oud is een bezoek aan het compleet overdekte ‘Het Arsenaal’ in Vlissingen zeker een bezoek waard, dit is het Piratenpark & zeeaquarium.

Kortom: Village Scandia staat gegarandeerd voor een heerlijke vakantie! Boek hier een vakantiehuis en beleef een fijne strandvakantie een vakantiehuis in Nederland

 

Ontdek andere vakantieparken in Zeeland

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Zeeland? Bekijk dan eens de pagina’s over vakantiepark Oud Kempen of appartementencomplex De Gulden Stroom.