Vakantiehuizen op Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is een kleinschalig en prachtig gelegen vakantiepark. Het vakantiepark wordt omgeven door water. Vanuit het vakantiehuis kun je direct het water op en richting de Terkaplester Poelen en het Sneekermeer varen. Bovendien kun je in dit schitterend stukje Friesland enkele authentieke steden, zoals Joure, Heerenveen en Sneek bezoeken.

Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Terkaple

De vakantiehuizen in het vakantiepark zijn direct aan het water gelegen. Vanuit het vakantiehuis kun je met je eigen boot direct naar de Terkaplester Poelen en het Sneekermeer varen, waar veel water- en strandrecreatie plaatsvindt. Tevens worden ter plaatse boten te huur aangeboden. Na een actieve dag op het water kun je in het restaurant genieten van een borrel of diner.

 

Waarom een vakantiehuis boeken op Waterpark Terkaple?

Dit mooie Waterpark is gelegen in de waterrijke provincie Friesland.  Het vakantiepark biedt vele vakantiewoningen aan die gelegen zijn aan het water. Alle vakantiewoningen beschikken over een aanlegsteiger waar je je eigen boot kunt aanleggen. Deze unieke ervaring wil je toch graag mee maken! Het panoramische uitzicht over de wateren en de landerijen maakt dit de unieke locatie voor je vakantie. Deze regio is bij uitstek geschikt voor watersporters, je kunt hier windsurfen, zeilen, kitesurfen, vissen en zwemmen. Vaar vanuit je vakantiehuis naar het Sneekermeer en bezoek de stad Sneek per boot. Ook authentieke steden zijn Joure, Heerenveen en Hindeloopen om te bezoeken.

 

De vakantiehuizen

Op het vakantiepark staan mooie vakantiehuizen, gebouwd van duurzame materialen. De vakantiehuizen in het vakantiepark beschikken over een keuken met moderne inbouwapparatuur, een ruime badkamer en een gezellig ingerichte woonkamer. Buiten kun je genieten op de veranda met uitzicht op het water. Bovendien beschikt ieder vakantiehuis over een eigen aanlegplaats voor jouw persoonlijke of gehuurde boot, zodat je direct het water op kunt. Vanuit jouw vakantiehuis vaar je naar het Sneekermeer, waar je kunt windsurfen, zeilen, vissen en zwemmen.

Vakantiehuis Terkaple

Ontspan aan het strand

De directe omgeving biedt veel meer dan varen alleen. In recreatiegebied De Potten, gelegen aan het Sneekermeer, kun je op het strand ontspannen. De typisch Friese steden Joure, Heerenveen en Sneek zijn allemaal niet verder dan 20 km van het vakantiepark gelegen. In Sneek kun je fijn winkelen, genieten op één van de vele terrassen en de Waterpoort bezichtigen. Op ongeveer 30 km afstand is Nationaal Park De Alde Feanen gelegen. Dit indrukwekkende natuurgebied wordt gevormd door meren, rietlanden en moerasbossen. Tijdens de rit vanuit het vakantiepark naar De Alde Feanen komen je  uitgestrekte weilanden tegen, kanalen en nostalgische stolpboerderijen, waar Friesland bekend om staat.

Kortom: Waterpark Terkaple is een prachtig vakantiepark in Friesland in een waterrijke omgeving. Boek hier je vakantiehuis en beleef een vakantie in de Friese natuur!

 

Ontdek andere vakantieparken in Friesland

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Friesland? Bekijk dan eens de pagina’s over Waterpark It Soal, Waterrijck Marswal of vakantiepark West Terschelling.