Vakantiehuizen op Waterrijck Marswal

Overnachten op Waterrijck Marswal

Dit Friese vakantiepark is direct aan het Slotermeer gelegen en daarmee ideaal voor watersporters. Je kunt zelfs jouw eigen zeil- of motorboot meenemen! De luxe, nieuwe vakantievilla´s zijn van alle gemakken voorzien en de prachtige omgeving nodigt uit voor mooie wandel- en fietstochten.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Waterrijck Marswal

Het vakantiepark Waterrijck Marswall is gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland. De luxe villa´s op het park bevinden zich op zo´n 50 meter loopafstand van het strandje met zonneweide en strandpaviljoen Badmeester Keimpe waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Voor de kinderen zijn diverse speeltoestellen aanwezig. Het vakantiepark is direct aan het water gelegen, met een jachthaven waar ligplaatsen gehuurd kunnen worden (wel vooraf reserveren). Naast ligplaatsen kun je bij de jachthaven tevens terecht voor de huur van een valk, sloep of optimist.

 

Waarom een vakantiehuis boeken op Waterrijck Marwal?

Dit unieke vakantiepark gelegen in het mooie Friesland is uitermate geschikt voor liefhebbers van watersport. In deze prachtige waterrijke omgeving is er van alles te beleven! Je kunt hier goed surfen, zeilen, varen, parasailen en natuurlijk zwemmen. Neem je eigen zeil of motorboot mee en maak deze unieke ervaring mee. De luxe vakantievilla’s bieden je de rust die je nodig hebt na een actieve dag. De omgeving is erg geschikt om mooie wandelroutes te doen of diverse fietstochten. Er zijn vele knooppunt routes die je leiden naar een mooi stukje Nederland. Ontdek met de hele familie dit mooie stukje Friesland, en geniet van de rust!

 

De villa´s

De nieuwe villa´s op Waterrijck Marswâl zijn eind 2007 opgeleverd en luxe, comfortabel en modern ingericht. Er zijn 4- en 6-persoons woningen te boeken, alle voorzien van een royale woonkamer met schuifpui naar het terras. Verder is er een open keuken, 2 of 3 tweepersoonsslaapkamers, twee badkamers en zijn er 2 parkeerplaatsen. De villa´s kunnen onderling verschillend zijn, zo beschikt een aantal over een kookeiland. In alle woningen is een wasmachine en droger aanwezig.

Vakantiehuis Waterrijck Marswal

 

Verken het Friese landschap

Vanuit Balk kan men genieten van het water, de bossen en het mooie landschap. Je zult ontdekken dat het Friese landschap zeer gevarieerd is. Mooie dorpen in deze regio die beslist de moeite waard zijn te bezoeken zijn Sneek, Stavoren, Hindeloopen, Sloten en Workum. De waterpoort van Sneek is ongetwijfeld het meest bekende monument. Het historische Stavoren en Hindeloopen danken hun schoonheid aan bruggetjes en sluizen en de bloeiende handel van weleer. Ook in Workum en in Bolsward is oude schoonheid bewaard gebleven. Naast cultuurhistorische bezienswaardigheden bieden deze steden je interessante musea en gezellige restaurants.

Kortom: Waterrijck Marswal is een uniek vakantiepark in Nederland in een waterrijke omgeving. Boek hier je vakantiehuis en beleef een vakantie in de Friese natuur!

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )