Vakantiehuis op vakantiepark Wiringherlant

Geniet in recreatiepark Wiringherlant

Vlak achter de dijk van de Waddenzee vind je dit rustige vakantiepark.  Ver weg van alle drukte kun je genieten van welness en andere activiteiten. Ga cultuur snuiven in het nabijgelegen vissersdorp of pak de fiets en verken de omgeving!

Druk op om de kaart te activeren

Overnachten in vakantiepark Wiringherlant

De vakantiehuizen en chalets in vakantiepark Wiringherlant zijn geschikt voor 4,6,8 of 10 personen. Dit verschilt namelijk per vakantiehuis. Zo hebben we voor iedereen wel een huisje in ons aanbod! De chalets zijn beschikbaar voor 4-5 personen.

Faciltieten

  • Receptie
  • Restaurant
  • Speentuin
  • Welness met sauna
  • Dierenweide

Klassiek of modern vakantiehuis?

Het park bezit meerdere vakantiehuizen en chalets. Het interieur van deze huizen is vrij verschillend. Je kunt kiezen uit een klassiek of modern interieur Met sommige vakantiehuizen ga je al snel terug in de tijd. De villa's hebben een oude uitstraling, met alle gemakken van nu. Andere hebben een knusse, gezellige en vooral moderne uitstraling.

Vakantiehuis op vakantiepark Wiringherlant

 

Activiteiten vanaf je vakantiehuis op vakantiepark Wiringherlant

Dagje wellness

Ontspanning staat centraal op vakantiepark Wiringherlant. Zo kun je bij Wellness 'het kuurhuys' helemaal tot rust komen met de sauna en andere wellnessactiviteiten. Probeer de jacuzzi, het Turks stoombad of de kleurentherapie sauna!

Bezoek eiland Wieringen

Het waddeneiland Wieringen is het oudste gebied in Noord-Holland en heeft een rijke geschiedenis. Ga op verkenning met de fiets of maak een wandeltocht vanaf je vakantiehuis in dit Nederlands vakantiepark!