Vakantiehuis op vakantiepark Zuiderzee

Geniet van alle comfort in een luxe vakantiehuis op vakantiepark Zuiderzee. Rust uit in je eigen bungalow en hou je overdag bezig met zwemmen, beachvolleybal, tennis of vissen!

Druk op om de kaart te activeren

Overnachten op vakantiepark Zuiderzee

Hier ga je genieten met een hoofdletter G! De bungalows op dit vakantiepark in Nederland zijn geschikt voor 6 personen. Het park heeft verschillende soorten bungalows in bezit voor jouw wensen: comfortbungalow, extra luxe bungalows en zelfs wellnessbungalows! De bungalows zijn voorzien van een gezellige ruime woonkamer en een open keuken. Sommige hebben openslaande deuren naar de waterzijde. Andere bungalows hebben weer een eigen aanlegsteiger als je het heerlijk vind om rond te varen op je eigen of gehuurde boot!

PS: Alle bungalows zijn rookvrij!

Faciliteiten op vakantiepark Zuiderzee

  • Animatieteam
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Eigen aanlegsteiger voor boten
  • Boot- en kanoverhuur
  • Subtropisch zwemparadijs
vakantiehuis op vakantiepark Zuiderzee

 

Wat te doen vanaf je vakantiehuis op vakantiepark Zuiderzee?

In het subtropisch zwemparadijs waar kinderen veilig kunnen zwemmen in het ondiepe gedeelte. Er is een 60 meter lange glijbaan en een spannende stroomversnelling! In de zomervakantie is er een actief animatieteam die de kinderen bezighoudt! Ben je een liefhebbers van de hengelsport moet je vooral je hengel meenemen naar vakantiepark Zuiderzee. Je kunt zelfs vanaf je bungalow allerlei soorten vis vangen. Ook in de omgeving van het park vis je naar snoek en paling! Ga ook eens een paar uurtjes beachvolleybal doen of tennissen!

Vakantiepark zuiderzee in Medemblik