search

Vakantiehuis in Franken

Franken is een regio in Duitsland, voornamelijk gelegen in Beieren. Het charmante dialect in het gebied is niet het enige wat het gebied scheidt van de rest van Duitsland. Tijdens je vakantie in Franken kun je ook uitkijken naar een warme gastvrijheid, het beste bier, de prachtige natuur en interessante steden. Zou je gedacht hebben dat een vakantie in een vakantiewoning in Beieren zo gevarieerd zou kunnen zijn? Met een vakantiehuis in Franken ervaar je pas echt de grote variatie.

Franken

 

Waarom een vakantiehuis in Franken huren?

Zodra je je in Franken verplaatst, ervaar je zowel romantische steden met oude vakwerkhuizen, een hele mooie natuur, waar fijne kerktorens over de boomtoppen uitstrekken en indrukwekkende kastelen die je aan de horizon kunt zien. Het aanbod van goed eten, heerlijk bier en prachtige wijnen is ook zeer aantrekkelijk. 

 

Op ontdekking in de omgeving: leuke steden

Franken is een veelzijdige reisbestemming en met de auto kun je gemakkelijk de opwindende steden in het gebied bereiken vanaf je vakantiehuis in Franken.

Bamberg

Het is een heel mooi middeleeuws stadje vol charme en prachtige bezienswaardigheden.

Neurenberg

Sinds de Middeleeuwen is Neurenberg een stad geweest die de Duitse geschiedenis weerspiegelde - op goed en kwaad. Velen verbinden Neurenberg en de Tweede Wereldoorlog snel met elkaar.

Vakantiehuis in Franken