Maak kennis met ons team

Het NOVASOL team

In december 1968 hebben we voor het eerst onze deuren geopend in Kopenhagen, Denemarken en in 2000 zijn we gestart met ons eerste Benelux kantoor in Tilburg, Nederland. Ons team is speciaal ingericht voor het contact met u, de huiseigenaar. Daarnaast kopen wij de huizen voor de Benelux in. 

In totaal werken we met zo´n 30 collega's op kantoor in de BeNeLux. In heel Europa werken tijdens het zomereizoen ca. 1500 medewerkers voor NOVASOL. Er zijn verschillende afdelingen op ons lokale kantoor in Tilburg:

  • Product
  • Customer Care
  • Marketing 
  • Service
  • Administratie

Elke dag werken we hard om de beste verhuurervaring te creëren voor zowel u als onze gasten. Ons team bestaat uit mensen met een uitgebreide ervaring in de toerisme industrie - en u kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen, wensen, suggesties heeft of gewoon wilt praten over de verhuur van uw vakantiehuis!

Contactgegevens

NOVASOL B.V.
Ringbaan Oost 8-05
5013 CA Tilburg
0031- (0) 13 467 77 30
contracting@novasol.nl

NOVASOL in heel Europa

Van Duitsland, België, Nederland en Luxemburg tot Italië, Kroatië en Spanje. Wij beschikken over kantoren en lokale teams in heel Europa. Dit helpt ons om de behoeften van onze lokale huiseigenaren te begrijpen, terwijl u tegelijkertijd beschikt over de nodige tools en kennis om uw vakantiehuis op de markt te brengen en de gasten de beste service te bieden.