Maak kennis met ons team

Het NOVASOL team 

In december 1968 hebben we voor het eerst onze deuren geopend in Kopenhagen, Denemarken en in 2000 zijn we gestart met ons eerste Benelux kantoor in Tilburg, Nederland. In totaal werken we met zo´n 30 collega's op kantoor in België, Nederland en Luxemburg. Ons team is speciaal ingericht voor het contact met u, de huiseigenaar, en de gasten. Daarnaast kopen wij de huizen voor de Benelux in.

Elke dag werken we hard om de beste verhuurervaring te creëren voor zowel u als onze gasten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen, wensen, suggesties heeft of gewoon wilt praten over de verhuur van uw vakantiehuis!

Contactgegevens

NOVASOL B.V.
Postbus 1379
5004 BJ Tilburg
+31 13 467 77 30
contracting@novasol.nl

NOVASOL in heel Europa

Van Duitsland, België, Nederland en Luxemburg tot Italië, Kroatië en Spanje. Wij beschikken over kantoren en lokale teams in heel Europa. Dit helpt ons om de behoeften van onze lokale huiseigenaren te begrijpen, terwijl u tegelijkertijd beschikt over de nodige tools en kennis om uw vakantiehuis op de markt te brengen en de gasten de beste service te bieden.

 

Verhuren buiten de Benelux

Wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren buiten Nederland, België en Luxemburg, dan ontvangt u per mail meer informatie en wordt uw aanvraag doorgestuurd naar een van onze NOVASOL kantoren ter plaatse. 

BIj NOVASOL staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zowel voor, tijdens en na de afspraak houdt uw persoonlijke adviseur regelmatig contact met u.