Persoonlijke vakantiehuis verhuren advies

Persoonlijk verhuuradviseur

Als een startpunt voor onze samenwerking bij het verhuren van uw vakantiewoning, zal uw persoonlijke adviseur u in uw vakantiehuis bezoeken en meer uitleg geven over wat verhuur betekent. Hij of zij zal ook professionele foto's maken en alle functies van de vakantiewoning noteren zodat deze gebruikt kunnen worden voor wereldwijde promotie. Natuurlijk worden ook al uw resterende vragen met plezier beantwoord. 

Uw adviseur zorgt ervoor dat uw vakantiehuis de meest concurrerende prijs heeft, op basis van de ervaring en expertise die we in de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd. De adviseur zal u ook begeleiden hoe u een hoger rendement en hogere bezetting kunt realiseren en de gasttevredenheid kunt vergroten.

 

Maak kennis met de vakantiehuis adviseurs

Product Support

Nicky en Anouk ondersteunen onze eigenaren en beheerders/sleutelpersonen bij alle operationele zaken, per e-mail en telefonisch. Denk bijvoorbeeld aan vragen over opties/boekingen, vragen over de maandafrekening, afhandeling van kleine schades e.d. .

Adviseurs per regio

Onze adviseurs zijn verantwoordelijk voor alle contractuele zaken en resultaten aangaande de verhuur van uw tweede woning. Zij denken ook graag mee om de verhuur van uw woning verder te optimaliseren. Denk daarbij bijv. aan de inzet van extra verhuurconcepten, een wijziging in uw pricing of (gedeeltelijke) renovatie van uw woning. Ze komen ook na het afsluiten van een contract graag weer bij u op bezoek voor bijv. het maken van nieuwe foto's of het bespreken van de samenwerking.

Nederland

 

Evi Peijs: Noord-/Zuid-Holland
Marijn Bekkers: Nederland overig
Danique van den Nieuwelaar: Nederland overig

België

 

Marijn Bekkers: Belgisch Limburg 
Catherine van Beek: België overig

GHD Luxemburg

 

Marijn Bekkers

 

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.
Op zaterdag behandelen we tussen 10.00-14.00 uur e-mail. Vanaf maandag staan we u dan graag weer telefonisch te woord.