Verhoog uw rendement

Hoe verhogen wij uw rendement?

De meeste huiseigenaren verhuren hun vakantiehuis om extra inkomsten te genereren. Maar hoeveel kunt u verdienen? En wat kunt u doen om uw verhuurinkomsten te optimaliseren? Dat is de specialiteit van NOVASOL! Het is onze missie om een optimaal rendement voor u te realiseren.

1) Het bepalen van de verhuurprijs

Het bepalen van de juiste verhuurprijs is essentieel voor een hoge bezetting. Ieder vakantiehuis is anders. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden om de juiste balans te vinden. Wij maken gebruik van de verhuurresultaten in vorige seizoenen en vergelijkbare woningen in ons aanbod om de juiste verhuurprijs voor uw vakantiehuis te bepalen. Wilt u ook uw vakantiehuis verhuren bij NOVASOL?

2) Promotie van uw vakantiehuis

Wij maken gebruik van reis- en zoektendensen onder vakantiegasten om ervoor te zorgen dat de presentatie van uw vakantiehuis een zo groot mogelijk aantal potentiële gasten bereikt. We maken gebruik van een wereldwijde promotie om uw vakantiehuis onder de aandacht te brengen.

3) Het optimaliseren van de bezetting 

Op basis van onze uitgebreide onderzoeken naar een positieve impact op vraag en bezetting, heeft NOVASOL een aantal verhuurconcepten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw vakantiehuis een grote doelgroep bereikt en een optimale bezetting heeft. 

4) We betaling vooraf

We betalen tijdig de verhuurinkomsten aan huiseigenaren, voordat de gasten arriveren. Bovendien betalen we de volledige huurpenningen indien een gast 20 dagen voor aankomst annuleert. In de verhuurovereenkomst lees je meer over betalingen!

 

Waar zijn onze concepten op gebaseerd?

De huurprijs en de vraag naar uw vakantiehuis zijn natuurlijk afhankelijk van het seizoen. Evenals de grootte, de locatie en het interieur van het huis. Uiteraard zijn er ook veel andere dingen die uw rendement kunnen beïnvloeden; dit is waar onze NOVASOL concepten aan bod komen.

We hebben allemaal specifieke wensen als het gaat om onze vakantie. Onze concepten vloeien voort uit het feit dat we weten waar gasten naar op zoek zijn tijdens hun vakantie. We gebruiken onze ervaring en analyse van de gegevens die we de afgelopen 50 jaar hebben verzameld. Hiermee bepalen we welke zaken invloed hebben op bezetting en huurprijs. Hierdoor weten we, wat we kunnen doen om uw vakantiehuis nog aantrekkelijker te maken voor verschillende gasten.

Het gaat erom ervoor te zorgen dat uw individuele vakantiehuis zo aantrekkelijk mogelijk is - en gelukkig is dat onze expertise!

Soorten concepten

In het algemeen zijn er drie verschillende soorten concepten. Sommige concepten zijn gericht op gastvoorkeuren tijdens het maken van een boeking en de verschillende aankomst opties. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de aankomstdag vrij te kiezen.

Andere concepten zijn gebaseerd op verschillende kenmerken waarvan onze analyse heeft aangetoond, dat deze belangrijk zijn voor de gasten. Denk bijvoorbeeld aan high-speed internet en luxe tuinmeubilair. Als gasten op zoek zijn naar een plek met een bepaalde faciliteit, worden vakantiehuizen die dit aanbieden getoond in het zoekresultaat en gepromoot in onze catalogus. Op deze manier dienen de concepten als een dienst voor zowel de gasten en de NOVASOL huiseigenaren. Door extra´s te bieden is het mogelijk uw rendement van uw vakantiewoning te verhogen.

Het derde type concepten draait om speciale belangengroepen. We gebruiken analyses om gespecialiseerde gastensegmenten te lokaliseren. Bijvoorbeeld mensen die geïnteresseerd zijn in vissen. Dan creëren we een speciale catalogus, adverteren we in speciale interesse tijdschriften, winkels of beurzen om er zo voor te zorgen dat de woningen die geschikt zijn voor deze belangengroep, worden verhuurd aan de mensen die deze interesse hebben.

De vakantiehuizen worden natuurlijk ook uitgelicht als gasten op zoek zijn naar een specifiek huistype. Deze concepten zijn meer dan alleen een zoekcriteria voor een zoekmachine. Hiermee bereiken we dat specifieke gasten die anders uw vakantiehuis niet zouden vinden, uw vakantiehuis nu wel vinden. Dit alles is natuurlijk een onderdeel van het allesomvattende pakket en is daarom volledig gratis voor u. 

 

Manieren om uw rendement te verhogen

Hieronder leest u meer over een selectie van onze concepten. Als een of meerdere concepten passen bij uw vakantiehuis, kunt u ons dit laten weten en we zullen ervoor zorgen dat het als zodanig wordt aangeboden - volledig gratis. Wanneer u de adviseur ontmoet, zal hij of zij u vertellen over de diversiteit aan mogelijkheden. Uiteraard helpen wij u bepalen welke concepten bij uw vakantiehuis passen. We begeleiden u ook met eventueel kleine verbeteringen die gedaan kunnen worden om de boekingen en het rendement van uw vakantiehuis te verhogen. 

1) Gratis wifi

Internet is een belangrijk onderdeel van het leven geworden en voor de meeste mensen over de hele wereld, ook op vakantie. Het biedt de mogelijkheid om te werken, plezier te hebben, tv te kijken, spelletjes te spelen, te communiceren tegen lage kosten (of helemaal geen kosten) en nog veel meer.

2) Huisdiervriendelijk

Voor veel van onze gasten zijn huisdieren lid van de familie. Het is voor de meeste hondenbezitters dan ook een vereiste dat de hele familie mee mag op vakantie. Wanneer u huisdieren toe laat in uw vakantiehuis zal dit resulteren in een verhoging van het aantal boekingen en daarmee tevens een verhoging van uw rendement. 

3) Luxe tuinmeubilair

Veel gasten vinden het belangrijk de mogelijkheid te hebben om heerlijk buiten te ontspannen tijdens hun vakantie bij het vakantiehuis. Daarom hebben we ons luxe tuinmeubilair concept ontwikkeld om onze gasten een vakantiehuis aan te bieden met hoogwaardig tuinmeubilair. Hierdoor kan uw vakantiehuis weer beter gepromoot worden wat uiteindelijk resulteert in een hoger rendement voor uw vakantiewoning bij NOVASOL.

4) Kindvriendelijk vakantiehuis

Als uw vakantiehuis bepaalde voorzieningen heeft die speciaal voor kinderen zijn, zoals schommels, zandbak of spelcomputers biedt dit talloze mogelijkheden voor kinderen om plezier te hebben. Wanneer de kinderen op vakantie plezier hebben, kunnen de ouders ook ontspannen. Zo geniet iedereen van een ontspannende vakantie en wanneer iets goed bevalt zullen gasten vaker terug willen komen. Dit draagt weer positief bij aan het verhogen van uw rendement.

5) Zwembad

Een privé binnen- of buitenzwembad is een faciliteit waar veel gasten blij van worden. De mogelijkheid om in het water te springen en in de zon van het privé zwembad te genieten, wordt beschouwd als een waardevolle faciliteit. 

6) Wellness faciliteiten

Steeds meer gasten zoeken naar mogelijkheden om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Vakantiehuizen met het vitaal concept omvatten wellness faciliteiten zoals een zwembad, sauna of spa. Daarnaast is het vakantiehuis gelegen in de buurt van verscheidene activeiten zoals wandelpaden, fietsroutes, fitnessfaciliteiten, spa's of skimogelijkheden.

 

Een optimaal rendement realiseren

Wij zijn ervan overtuigd dat het essentieel is om alles over de verhuurmarkt te weten, om zo de beste verhuurmogelijkheden voor u als huiseigenaar aan te kunnen bieden. Om dit inzicht te bereiken zijn de juiste gegevens belangrijk.

Analyse en reistrends

Sinds de oprichting van NOVASOL in 1968 hebben wij honderdduizenden vakantiehuizen bezocht en ontvangen wij ieder jaar miljoenen gasten. Door het continu analyseren van onze gegevens en het volgen van de huidige reistrends wereldwijd heeft NOVASOL alles in huis om ervoor te zorgen dat uw vakantiehuis op de juiste manier in de verhuurmarkt wordt aangeboden. 

Alles wat we doen is gebaseerd op onze uitgebreide kennis. NOVASOL beschikt over een ervaren en toegewijd team, dat zich uitsluitend bezighoudt met het analyseren en opvolgen van onze gegevens. Op die manier weten wij wat er nodig is om een vakantiehuis attractief te maken én te houden.

NOVASOL beschikt over diverse opties om uw verhuurrendement te optimaliseren. Deze opties zijn allemaal gebaseerd op onze diepgaande analyse. 

 

Ik heb interesse!


Start met verhuren