Vakantiehuis verhuren bij NOVASOL

Uw vakantiehuis verhuren samen met NOVASOL

Samen met u hebben wij als doel zoveel mogelijk boekingen te realiseren en te zorgen dat gasten steeds terugkomen naar uw vakantiewoning. Door uw vakantiehuis via ons te verhuren gaat u een partnerschap aan waarin we dit nastreven. Samen zorgen we voor de beste voorwaarden om uw vakantiehuis te verhuren.

Wij nemen de relatie met onze huiseigenaren serieus. We zijn partners en streven naar dezelfde doelen: het optimaliseren van het verhuurrendement en het ontvangen van tevreden gasten in uw vakantiehuis. Wanneer uw vakantiehuis verhuurd wordt heeft u een extra bron van inkomsten, zonder dat u daar veel tijd en moeite in hoeft te investeren.

 

De voordelen van onze samenwerking op een rijtje

Met NOVASOL geniet u van veel voordelen bij het verhuren van uw vakantiewoning!  Als onderdeel van deze samenwerkingen zorgen we voor een verscheidenheid aan zaken, waaronder; de marketing, presentatie en service van uw vakantiehuis, evenals alle vragen over reserveringen en klantenservice.

1) Wereldwijde marketing

Globale promotie van uw vakantiehuis via onze 14-talige website met miljoenen bezoekers per maand, meer dan 10.000 reisbureaus en internetpartners, social media, brochures, nieuwsbrieven en nog veel meer kanalen.

2) Professionele presentatie op de website

Professionele foto’s en een gedetailleerde beschrijving van uw vakantiehuis komt op onze website te staan, zodat potentiële gasten worden geïnformeerd over de voordelen van uw vakantiehuis.

3) Zorgeloos boekingen ontvangen

Van het boekbaar maken van uw vakantiehuis op onze website tot het contact met de gasten en het innen van betalingen, wij zorgen voor iedere stap in het boekingsproces. Uw huis verhuren als vakantiehuis wordt hierdoor gemakkelijker gemaakt voor u. 

4) Bescherming bij schade

Met onze gratis schadeverzekering voor huiseigenaren, in geval van grote schades en onze schadedekking bij kleine schades, bent u beschermd indien er een schade door de gasten wordt veroorzaakt.

5) Betaling in geval van annulering

Indien een boeking last-minute wordt geannuleerd, ontvangt u alsnog de betaling.

6) Altijd persoonlijk advies

Bij NOVASOL heeft u altijd persoonlijk contact met één van onze verhuur adviseurs, die voor de samenwerking graag bij u langskomt om de verhuurmogelijkheden door te nemen én die tijdens de samenwerking contact blijft houden voor een goede opvolging van de verhuur. 

7) Optimaal gastencontact met onze Customer Care

NOVASOL heeft met een jarenlange ervaring veel regelmatig terugkerende gasten. Wij zorgen voor een optimaal gastcontact en beantwoorden de vragen van alle gasten. Door uw vakantiehuis te verhuren bij NOVASOL hoeft u zelf minder te doen, waardoor u tijd hebt voor leukere dingen. 

8) Financiële zekerheid

Wij betalen uw verhuurinkomsten vooraf. Op die manier behoudt u bij NOVASOL uw inkomsten. Uw huis verhuren als vakantiehuis is op deze manier een prettige inkomstenbron.