Vakantiehuis verhuren bij NOVASOL

Uw vakantiehuis verhuren bij NOVASOL

Wij begrijpen dat de keuze van de juiste verhuurpartner is daarbij belangrijk. Met NOVASOL geniet u van veel voordelen bij het verhuren van uw vakantiewoning! Wij nemen de relatie met onze huiseigenaren serieus. We zijn partners en streven naar dezelfde doelen: het optimaliseren van het verhuurrendement en het ontvangen van tevreden gasten in uw vakantiehuis. Wanneer uw vakantiehuis verhuurd wordt heeft u een extra bron van inkomsten, zonder dat u daar veel tijd en moeite in hoeft te investeren.

 

1) Wereldwijde marketing

Globale promotie van uw vakantiehuis via onze 14-talige website met miljoenen bezoekers per maand, meer dan 10.000 reisbureaus en internetpartners, social media, brochures, nieuwsbrieven en nog veel meer kanalen.

Wervende presentatie

Professionele foto’s en een gedetailleerde beschrijving van uw vakantiehuis in 14 talen, zodat potentiële gasten worden geïnformeerd over de voordelen van uw vakantiehuis.

2) Zorgeloos boekingen ontvangen

Van het boekbaar maken van uw vakantiehuis op onze website tot het contact met de gasten en het innen van betalingen, wij zorgen voor iedere stap in het boekingsproces. Uw huis verhuren als vakantiehuis wordt hierdoor gemakkelijker gemaakt voor u. 

3) Flexibel verhuren

4) Bescherming bij schade

Met onze gratis schadeverzekering voor huiseigenaren, in geval van grote schades en onze schadedekking bij kleine schades, bent u beschermd indien er een schade door de gasten wordt veroorzaakt.

5) Betaling in geval van annulering

 

Meer voordelen bij uw vakantiehuis verhuur met NOVASOL

Customer care

NOVASOL heeft met een jarenlange ervaring veel regelmatig terugkerende gasten. Wij zorgen voor een optimaal klantcontact en beantwoorden de vragen van alle gasten. Uw vakantiehuis verhuren bij NOVASOL zorgt ervoor dat u hier geen verplichtingen meer voor hebt. 

Financiële zekerheid

Wij betalen uw verhuurinkomsten vooraf. Indien een boeking last-minute wordt geannuleerd, ontvangt u alsnog de betaling. Op die manier behoudt u bij NOVASOL de inkomsten. Uw huis verhuren als vakantiehuis is op deze manier een prettige inkomstenbron. 

Nauwkeurige opvolging van de verhuurresultaten

Wij controleren de prijzen en passen deze in overleg met u aan op basis van een uitgebreide analyse van onze gegevens en zorgen er zo voor dat uw vakantiehuis altijd competitief blijft op de verhuurmarkt.

Optimaliseren van de verhuur

Op basis van onze ervaring die teruggaat tot 1968 en een continue analyse van de huidige reistrends hebben wij diverse verhuurconcepten ontwikkeld om de verhuur van uw vakantiehuis te optimaliseren.

Altijd een persoonlijke adviseur

Bij NOVASOL heeft u altijd persoonlijk contact met één van onze adviseurs, die voor de samenwerking graag bij u langskomt om de verhuurmogelijkheden door te nemen én die tijdens de samenwerking contact blijft houden voor een goede opvolging van de verhuur.