Wereldwijde promotie van uw vakantiehuis

Promotie van uw vakantiewoning

NOVASOL zorgt voor de promotie van uw te verhuren vakantiehuis voor duizenden potentiële gasten over de hele wereld. Van beschrijving en foto's tot onderhandelen met partners: we zorgen voor alles. We werken in 13 talen en werken samen met meer dan 10.000 touroperators, reisagenten en online portals. Uw vakantiehuis wordt ook gepromoot via diverse kanalen.

Verleidelijke huisomschrijving op de website

De basis van al onze marketinginspanningen is een verleidelijke huisomschrijving die ervoor zorgt dat potentiële gasten inzicht krijgen in wat uw vakantiewoning speciaal maakt. Dat zorgt voor de meest ultieme promotie over de hele wereld. Nadat uw persoonlijke adviseur bij u is langs geweest wordt er een persoonlijke huistekst geschreven met het aantal bedden, de aanwezigheid van kinderstoelen en kinderbedden, wat voor verwarming aanwezig is, het aantal vierkante meters van de tuin, of er een wasmachine en droger is, en nog veel meer. Daar wordt ook een professionele fotopresentatie aan toegevoegd. 

Boekingsites

Onze website is vertaald in meerdere talen en heeft 16 miljoen jaarlijkse bezoekers. De gast kan op elk gewenst moment, snel boeken. We werken ook samen met honderden online portals om zo uw vakantiehuis zo veel mogelijk aan te bieden.

Social media

Diverse keren per week creëren we content, promotie van vakantiebestemmingen in heel Europa op social media, bijvoorbeeld op Facebook.

Nieuwsbrieven

Als inspiratie sturen wij wekelijkse nieuwsbrieven naar onze meer dan 600.000 nieuwsbrief abonnees over de hele wereld. De nieuwsbrieven richten zich op thema's, aanbiedingen en verschillende bestemmingen in heel Europa.

Brochure

Elk jaar creëren we meer dan 1,5 miljoen brochures die worden verdeeld aan reisbureaus, partners, eigen kantoren, particuliere klanten, op beurzen enzovoort. NOVASOL biedt in de meeste Europese landen brochures aan in de lokale taal bijv. in Duitsland en Spanje.

Evenementen en beurzen

Elk jaar nemen onze collega's in heel Europa deel aan reisbeurzen. Op deze beurzen worden de vakantiehuizen van NOVASOL gepromoot voor reizigers uit de hele wereld, waaronder Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Amerika.

Overige activiteiten

We werken nauw samen met meer dan 10.000 reisbureaus en boekingspartners. Samen met onze vele NOVASOL-kantoren, kunnen gasten uw vakantiehuis door middel van lokale reisbureaus huren. Bovendien investeren we in tv-commercials, radio spots, video's en nog veel meer.