Werkwijze

Van afspraak tot verhuur in 5 stappen

Wat kunt u allemaal verwachten wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren bij NOVASOL? We gebruiken een gemakkelijke werkwijze zodat u snel kunt beginnen met het verhuren van uw vakantiewoning.

 

Stap 1: Meld u aan met het formulier

Laat uw gegevens achter met behulp van het aanmeldformulier onderaan deze pagina. De verhuur van uw vakantiewoning kan beginnen!

 

Stap 2: Wij nemen contact met u op

NOVASOL neemt telefonisch contact met u op. We kunnen uw eerste vragen beantwoorden en plannen een afspraak bij uw vakantiehuis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle vakantiehuizen die wij aanbieden persoonlijk worden bezichtigd. En maken graag persoonlijk met u kennis.

 

Stap 3: Wij komen gezellig bij u langs

Tijdens de afspraak ter plaatse nemen wij de verhuurmogelijkheden met u door. Tevens geven wij graag een prognose af zodat u een goed beeld krijgt van uw verhuurrendement op jaarbasis. Bovendien maken wij van de gelegenheid gebruik om foto´s en een plattegrond te maken van uw vakantiewoning. Daarmee zorgen wij voor een complete huispresentatie op onze website en in onze brochures. 

 

Stap 4: Wij plaatsen uw vakantiehuis direct online 

Uw vakantiehuis kan geboekt worden!

Zodra de overeenkomst is getekend zorgt uw persoonlijke adviseur ervoor dat het contract verwerkt wordt. Hier hoeft u niets voor te doen. NOVASOL zorgt voor een wervende huispresentatie op onze 14-talige website, in onze brochures en op de websites van onze honderden internetpartners.

Gefeliciteerd, uw vakantiehuis kan nu via ons geboekt worden. U krijgt van ons uw persoonlijke inloggegevens zodat u de verhuur op ieder gewenst moment kunt volgen en uw kalender kunt beheren op de persoonlijke huiseigenaren pagina.

 

Stap 5: U start met geld verdienen!

Alles is nu gereed om de gasten te ontvangen en verhuurinkomsten te genereren!  NOVASOL zorgt voor het correct innen van de betalingen en beantwoordt de vragen van de gasten. Maandelijks ontvangt u uw netto huurinkomsten voorafgaand aan het verblijf. Bij de eerste boeking en voorafgaand aan het eerste verblijf nemen we nog even contact met u op zodat alles helder is voor u.

 

Start met verhuren

Verhuur samen met ons uw vakantiewoning. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of stuur een e-mail naar contracting@novasol.nl of bel naar 013-4677730.