search

Vakantiehuis in Anttola

Huur een vakantiehuis in Anttola in de regio Mikkeli voor je vakantie. Geniet van het prachtige landschap en van het meer! Het mooie dorp Anttola ligt bij Saima en biedt veel natuurlijke schoonheid om te bewonderen. Anttola is een paradijs voor elke natuurliefhebbers, waar Saimaa en Luonteri opvallende landschappen bieden. Tijdens je verblijf in een vakantiewoning aan het Finse merengebied in vang je ook een glimp op van de beschermde Saimaa-rivier. Anttola ligt aan de spectaculaire oevers van het Saimaameer , die niet alleen het grootste meer is van Finland, maar ook het vierde grootste meer van Europa.

Anttola

 

Wat te doen in de omgeving?

Als je even weg wilt van huis en iets wilt ontdekken, maak dan een wandeling in het mooie Mikkeli, op slechts 25 km afstand. Wanneer je thuiskomt, lokt het meer je met een duik in het water en nodigt het terras je uit voor gezellige uren op lange warme zomeravonden.

 

Vakantiehuis in Anttola huren

In Anttola bieden wij zeer moderne vakantiewoningen aan. Het heeft fijne inrichting en een geweldige sfeer, en een paar meter verderop ligt het Saimaa-meer. In dit vakantiehuis ervaar je het beste dat Finland te bieden heeft.