search

Vakantiehuis in Mikkeli

Mikkeli ligt aan de noordwestelijke oever van het meer Saimaa, het grootste meer van Finland. Mikkeli ligt in een keerpunt in een prachtig gebied, omdat de wateren van Vuoksen ja Kymijoki elkaar hier ontmoeten. Een vakantiehuis in Mikkeli in Saimaa is een geweldige optie om veel verschillende watergebieden en plaatsen te verkennen.

Vakantiehuis in Mikkeli

 

Wat te doen?

Diepe blauwe meren, talrijke eilanden en groene bossen kenmerken de omgeving van Mikkeli. Voor een stad met ongeveer 55.000 inwoners vinden vakantiegasten een rustige vakantiesfeer. In de wateren rond het centrum zijn altijd houten loopbruggen te zien, die te romantisch zijn. Hier wordt de stilte alleen verstoord door dierlijke geluiden en het korte gezoem van passerende motorboten.

Maar gasten hoeven niet stil te zitten: langlaufen, vissen, zwemmen, wandelen of winkelen op het drukste marktplein in Zuid-Savo: er is veel mogelijk in Mikkeli. Met belangrijke musea en kerken kan deze stad ook cultureel indruk maken. Recreatieve activiteiten zijn onder meer boottochten op het Saimaa-merengebied , evenals een culturele tour over de panoramische weg via Juva of alternatief via Puumala en Sulkava naar Savonlinna op. Savonlinna is het hele jaar door een bezoek waard, met het operafestival sinds 1912 , het best bewaard gebleven kasteel in Scandinavië en een 19e-eeuwse kathedraal .

De meest populaire gezinsbestemming in de regio South Savon ligt op slechts 10 minuten rijden van het vakantieverblijf in Mikkeli: Familiepark Visulahti. Als een van de beste pretparken in Finland is er een breed scala aan attracties om uit te kiezen, waaronder een wassenbeeldenmuseum , glijbanen, bungeejumpen of reuzenschommels.

 

Vakantiehuis in Mikkeli huren

Met een vakantiewoning bij de Finse meren geniet je van het prachtige uitzicht op het meer, evenals de stad Mikkeli. Huur een vakantiehuis in Mikkeli en breng een onvergetelijke vakantie door in het midden van de natuur en het prachtige landschap van het meer! Omringd door uitgestrekte wateren en schijnbaar eindeloze bossen, zijn vakantiehuizen in Mikkeli de perfecte vakantie accommodatie in Finland, waarbij de vakantiehuizen je uitnodigen om te ontspannen. Vakantiehuizen , waar kinderen voldoende ruimte vinden om te spelen en rond te rennen, zijn ideaal voor gezinnen .