search

Vakantiehuizen in Wallonië-Ardennen

Wanneer je ervoor kiest om een ​​vakantiehuis in Wallonië te huren, zul je blij zijn met de veelzijdigheid die de regio biedt. Wallonië is een verbrede regio en wereldberoemd om een ​​bloeiende traditie van wereldberoemde strips. er zijn verschillende bezienswaardigheden die zijn toegespitst op het culturele erfgoed van Wallonië, spannende steden, historische bezienswaardigheden en vrij ongebruikelijke architectuur in de steden. Het is bijvoorbeeld een heel bijzondere ervaring om het fort in Namen te bezoeken of om de monniken in het klooster te bezoeken, waar het bekende bier, Orval, nog steeds wordt gebrouwen en geproduceerd.

De Ardennen liggen in het zuiden van België. In de wintermaanden is er een goede kans op sneeuw en is met name leuk voor de beginnende skiër of langlaufer. In de zomermaanden is het glooiend landschap het perfecte decor van uitdagende wandelingen. Ook bieden Dinant en Durbuy talloze mogelijkheden voor vertier op het water in de vorm van vissen of kajakken.

Vakantiehuis in Wallonië

 

Prinsen en prachtige kastelen in Wallonië

Maak ook een wandeling langs het prinselijke paleis van Luik of het kasteel van Lavaux-St.-Anne. Buiten de oude mooie steden is er ruimte voor en mogelijkheid voor lange wandelingen of expedities op twee wielen. Alle natuurliefhebbers zullen proeven van de Waalse paden en wegen die de poort naar de prachtige landschappen van de regio openen. Alleen daar, in het midden van dit alles, liggen onze vakantiehuizen in Wallonië.

Bezoek kastelen vanuit een vakantiehuis in Wallonië

 

Vakantiehuis in de Belgische Ardennen

Het zuidelijke deel van Wallonië staat beter bekend als het Ardenner gebergte. Deze regio staat vooral bekend om het behoud van de tradities en het plaatsmaken voor de lokale folklore. In musea en andere tentoonstellingen komen bezoekers goed onder de huid van mensen met een bewogen recente geschiedenis en een moderne centrale locatie op het Europese continent. Tijdens een vakantie in een vakantiehuis in de Belgische Ardennen kun je deelnemen aan een van de vele culturele evenementen of genieten van de vele bezienswaardigheden. Het is een van de voordelen vanuit een vakantiehuis in België . Je verblijft tussen de lokale bevolking, waardoor ze een echt authentieke vakantie-ervaringen krijgen.

Vakantie in een vakantiehuis in de Ardennen

 

Bezoek Brussel vanuit je vakantiehuis in Wallonië

België is ook een ideale vakantiebestemming als je een historische vakantie wilt hebben. De hoofdstad Brussel is niet alleen de hoofdstad van de Europese Unie, maar ook een culturele stad, met een schat aan bezienswaardigheden, grote winkels en veel culinaire hoogstandjes. Bekijk bijvoorbeeld de wereld beroemde attractie Automium - een 102 meter lange structuur bestaande uit 9 ballen en 20 aansluitleiding - die voor de wereldtentoonstelling werd gebouwd in Expo 1958, of neem een ​​snel bezoek aan Manneken Pis in de oude stad. Op het centrale plein ontmoet je het ene mooie gebouw na het andere. Mooie beelden en goud bekleden de gevels en de hoge torens. Hier ligt het voor de hand om een ​​kop koffie te drinken in een van de cafés en gewoon te genieten van de indrukwekkende gebouwen. Op de tour rond de stad, ziet u ook een aantal fronten, met ontwerpen uit de vele verhalen van Kuifje.

 

Jouw vakantiehuis in Wallonië-Ardennen

Wallonië-Ardennen kun je perfect verkennen met je vrienden of familie vanuit een authentiek vakantiehuis in Wallonië. Je hoeft je niet te vervelen met omliggende steden zoals Brussel of de omliggende natuur in de Ardennen. Begin je vakantie bij NOVASOL. We staan in voor kwalitatieve vakantiehuizen in heel België en zorgen ervoor dat jij pas echt kunt genieten van je vakantie!