search

Huur een vakantiehuis in Dronningmølle

In Dronningmolle in Noord-Seeland heeft u natuur, strand en winkels binnen handbereik. Huur via NOVASOL mooie vakantiehuizen in Dronningmolle en in de rest van Denemarken. Net buiten Helsingor in Noord-Seeland ligt het vakantieplaatsje Dronningmolle. Dit is de ideale vakantiebestemming voor diegene die van rust en natuur houdt maar toch graag de stad en de vele bezienswaardigheden in de nabije omgeving wil hebben.

 

Dronningmolle op het eiland Seeland heeft mooie stranden en met de trein heeft u mogelijkheid om heel Noord-Seeland te ontdekken. In de omgeving vindt u vele mooie vakantiehuizen, die u kunt huren via NOVASOL. Wij verhuren vakantiewoningen in alle soorten en maten in heel Denemarken en vinden graag een mooie accommodatie voor uw vakantie.

Ten zuiden van Dronningmolle vindt het u beschermde heide- en natuurgebied Ruslands Bakker en er zijn hier, net zoals in de rest van Noord-Seeland, vele mooie wandelpaden te vinden.

U zijn een paar mooie winkels in de plaatselijke omgeving maar als u echt wilt winkelen kunt u in Helsingor en Hillerod terecht, op slechts een paar kilometer afstand gelegen. Helsingor is tevens de stad waar u Kronborg Slot, het kasteel van Hamlet, kunt bezoeken.