search

Vakantie in een vakantiehuis in Hornbæk en Gilleleje

Op steenworp afstand van Kopenhagen vindt u de parel van Denemarken: de kuststreek. Hier liggen de vakantiehuizen in dorpen als Gilleleje, Hornbæk of Dronningmølle- Noord-Seeland is een perfecte mix tussen ontspanning en activiteit. Geniet u van het strandleven, van uw vakantiehuis en van het leven in Kopenhagen met haar vele bezienswaardigheden zoals Tivoli en de opera. Noord-Seeland zelf biedt ook een lange rij aan attracties zoals Slot Kronborg in Helsingør en slot Frederiksborg in Hillerød. Maakt u met het veer van Helsingør naar Helsingborg een uitstapje naar Zweden of ontdekt u de kleine gemoedelijke stadjes zoals bijvoorbeeld Gilleleje met de leuke vissershaven.

Vier uw strandvakantie in Gilleleje in Denemarken. Geniet van de prachtige natuur en van sfeervolle avonden op de pier. Huur een van de mooie vakantiehuizen in Gilleleje van Novasol . Gilleleje is het noordelijkste punt op Seeland en wordt al sinds de 19e eeuw druk bezocht door de Denen. Het stadje staat bekend als een van de beste en gezelligste badplaatsen op het eiland Seeland en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

Er zijn vele mooie vakantiehuizen te vinden in de omgeving rond Gilleleje. U vindt hier zowel luxe vakantiewoningen als meer eenvoudig ingerichte accommodaties. Huur uw vakantiewoning via Novasol zodat u onbezorgd van uw vakantie in Denemarken kunt genieten. De natuur rondom Gilleleje is prachtig. U treft hier bos, heide, weilanden en uiteraard uitgestrekte stranden. In de stad kunt u uw inkopen doen en genieten van een kopje koffie of een lekkere maaltijd.

Houdt u van wandelen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vanaf de stad kunt u een wandelroute volgen die u, door het gebied waar de accommodaties liggen, naar Gilbjerghoved brengt. Een plek die 35 meter boven de zee ligt. Hiervandaan heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving en het Kattegat. De wandelpaden zijn verbonden met andere wandelpaden die het hele kustgebied dekken.

Hornbæk is een oud vissersplaatsje. Dit is nog aan de oude huizen en havens te zien. De gezellige haven is tegenwoordig een moderne jachthaven en wordt drukbezocht. Hier liggen zeilboten en kleine vissersboten. Voor de hele familie zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in Hornbæk en omgeving. Vlakbij het plaatsje ligt het meer 'Hornbæk Sø', en het mooie bos 'Hornbæk Plantage'. Vanuit dit bos loopt een pad naar het strand. In Hornbæk kun je terecht voor de dagelijkse inkopen. Ook zijn er gezellige restaurants en bars.