search

Vakantiehuis in Dronningmølle

Net buiten Helsingor in Noord-Seeland ligt het vakantieplaatsje Dronningmolle. Dit is de ideale vakantiebestemming voor diegene die van rust en natuur houdt maar toch graag de stad en de vele bezienswaardigheden in de nabije omgeving wil hebben. Dronningmølle is nog een van de meest gewilde gebieden om in een vakantiehuis in Seeland te overnachten. De stad ligt tussen Gilleleje en Hornbæk en is perfect voor degenen die een huisje in een schilderachtige omgeving willen huren met veel activiteiten en attracties in de directe omgeving. 

Vakantiehuis in Dronningmølle

Dronningmolle op het eiland Seeland heeft mooie stranden en met de trein heeft u mogelijkheid om heel Noord-Seeland te ontdekken.

 

Strand bij het vakantiehuis in Dronningmølle

Met een vakantiehuis in Seeland in de buurt breng je lange dagen door op het strand van Dronningmølle, een van de meest bezochte stranden in Seeland. Het strand loopt heel langzaam over in het water, strand is breed en heeft fijn zand. In de zomer vind je strandwachten langs het strand, zodat je rustig in de waterkant kunt plonsen. Daarom is het erg gezinsvriendelijk.