search

Vakantiehuizen in Brandenburg 

Brandenburg is een zeer populaire bestemming om een ​​perfecte vakantie in Duitsland door te brengen. De aantrekkelijke Brandenburg nodigt je uit om met zijn prachtige beuken en dennenbossen, de vele meren, moerassen, weiden, wetlands en de uitgestrekte rivierdalen van de Oder, Elbe, Havel, de Spree en Dahme. Niet alleen voor een ontspannende vakantie, maar ook voor korte pauzes of spannende stedentrips wordt Brandenburg sterk aanbevolen. Iedereen krijgt hier waar voor zijn geld. Families met kinderen zullen tal van fantastische bestemmingen op vakantie in Brandenburg in Duitsland, mensen met hond kunnen genieten van het unieke landschap van Brandenburg, samen met haar vier poten en twee van de vele mooie plekjes in de prachtige Brandenburg kunnen worden ontdekt.
 

Wat te doen in Brandenburg 

Reis naar Berlijn

Naast unieke natuurbelevenissen vindt u in Brandenburg vele mooie steden en plaatsen die een interessante en onvergetelijke vakantie beloven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een reis naar Berlijn, waar u de internationale flair van de grote stad kunt ervaren met vele geweldige attracties en bezienswaardigheden. In deze opwindende stad heeft NOVASOL vele charmante en goed gelegen appartementen die u kunt aanbieden. Ongeacht of je met uw familie, vrienden of als koppel naar de hoofdstad reist, je vindt altijd de juiste accommodatie voor elke behoefte.


Bezoek Rheinsberg

In de prachtige Rheinsberg, die in het noorden van Brandenburg ligt, zeer aantrekkelijk in het natuurpark Stechlin-Ruppiner Land, kunt u onvergetelijke dagen verwachten. Nogmaals, we kunnen u comfortabele vakantiehuizen in Brandenburg aanbieden, die ook ideale vertrekpunten zijn voor vele excursies en activiteiten. De ongerepte natuur met kristalheldere meren, prachtige bossen en goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden beloven u pure ontspanning en de vele culturele aanbiedingen en evenementen, zelfs op dagen met minder mooi weer voor interessante vakantie-ervaringen.


Wendisch Rietz

In het idyllische dorpje Wendisch Rietz aan de Scharmützelsee, het grootste meer in Brandenburg, vele exclusieve en gezellige huisjes liggen in Brandenburg direct aan het water. Hier kun je tijdens een ontdekkingstour fantastische fiets- en wandeltochten maken langs de oevers van rivieren en meren op het meer. Op veel plaatsen kunnen waterfietsen, roeiboten en zeilboten worden gehuurd of kun je tijdens een tocht met een van de passagiersschepen van het landschap genieten. Sportvissers vinden uitstekende omstandigheden om te vissen in het schone water van het meer. Een nabijgelegen geweldige bestemming is het Spreewald, een uniek water- en cultuurlandschap, dat elk jaar talloze bezoekers trekt op vakantie in Brandenburg. Het rivierlandschap van de Spreewald beslaat ongeveer 970 km en wordt beschermd door UNESCO.

 

Jouw vakantiehuis in Brandenburg

Huur een van onze gezellige appartementen en vakantiehuizen in Brandenburg voor je vakantie in een vakantiewoning in Duitsland en breng geweldige dagen door in een landschappelijk en cultureel zeer aantrekkelijke omgeving.