search

Vakantiehuizen op het Tropical Islands Resort

Ongestoord tussen de eigen vier muren vakantie vieren, met de tropen meteen voor je deur: in onze gezellige vakantiehuizen kan deze droom uitkomen. En het beste hiervan is: De entree voor Tropical Islands is in de verhuurprijs voor alle reizenden inbegrepen!

Vakantiehuizen op het Tropical Islands Resort

Over het vakantiepark:

Direct naast de indrukwekkende Tropical Islands Dome ligt het NOVASOL Vakantiepark, tussen regenwoud en het Spreewoud staan 21 hoogwaardige vakantiehuizen in Scandinavische stijl. Ieder met een gezellige open haard, een compleet uitgeruste keuken en een groot terras. Tropical Island ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Beleef een vakantie helemaal op je eigen manier:

NOVASOL introduceert onbegrensde flexibiliteit: de aankomst is op iedere weekdag mogelijk! Wil je een weekend van Tropical Islands genieten, een korte vakantie of een lekker één of meer weken in de tropen wilt verblijven: bij NOVASOL is dit geen enkel probleem!

Volledig onbekommerd kun je je direct vanuit je privé vakantiehuis in het gewoel van het tropische zwemparadijs storten – je boek vergeten? De kinderen hebben hun middagslaapje nog nodig? Geen probleem: Je kunt in Tropical Islands komen en gaan wanneer je wilt, en je bent altijd binnen enkele minuten weer thuis!

  • Exotische sauna’sin Europa’s grootste wellnesslandschap, of heerlijk relaxen in je eigen whirlpool in je vakantiehuis?
  • Ongestoorde barbecueavonden op je terras?
  • De slingerende paden van het regenwoud ervaren, genieten van een idyllische kanotocht op de Spree of een dagtocht maken naar het opwindende Berlijn?

De keuze is aan jou!

Door de verschillende huistypes is er altijd een voor jou passend vakantiehuis te vinden.Alle belangrijke informatie met betrekking tot boeking, huizen of inclusiefbedragen hebben we voor jou in een overzicht samengebracht.Kortom: vakantiepark Tropical Island is een erg bijzonder vakantiepark in Berlijn/Brandenburg, met vele faciliteiten voor jong en oud.

 

Ontdek andere vakantieparken in Berlijn/Brandenburg:

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Berlijn/Brandenburg? Bekijk dan eens de pagina’s over Zerpenschleuse of vakantiepark „Rübezahl.