search

Vakantiehuizen in Kühlungsborn

Mooie stranden, strandpromenades en kuurhotels. Kühlungsborn in het noorden van Duitsland is meer dan een strandplaats. Via NOVASOL kunt je mooie vakantiehuizen in Kühlungsborn huren. Kühlungsborn in Bad Doberan is één van de vele gezellige en sfeervolle badplaatsen aan de Oostzeekust in Mecklenburg-Vorpommern. De unieke Bäder architectuur, bestaande uit witgekalkte huizen met tierelantijnen, getuigt ervan dat deze plek al meer dan een eeuw een geliefde vakantiebestemming is.

Tegenwoordig is Kühlungsborn een populaire badplaats en kuuroord en de stranden behoren tot de beste in de omgeving. Je kunt hier mooie vakantiehuizen huren via NOVASOL. Wij verhuren vakantiewoningen in alle soorten en maten, zowel aan de Oostzeekust als in de rest van Duitsland. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte accommodatie. De vakantiehuizen in Kühlungsborn nodigen in ieder seizoen uit tot een verblijf. In de zomer is het brede witte zandstrand bezaaid met gekleurde stoelen die zorgen voor een ontspannen tijd vol zon. De kinderen spelen met het zand en in het water terwijl je geniet van de warmte en eindelijk dat boek kan lezen. In de herfst en winter maak je lange wandelingen over het strand en ervaar je de ruimte en de rust.

Op vakantie in Kühlungsborn

In de zomer kom je na een dag vol zon terug in je vakantiehuis aan de Oostzee-kust of omgeving en hier vertoeft je nog wat langer buiten in de tuin. Je ontsteekt de barbecue om hier het diner op te bereiden. Laat de zomeravond lekker lang duren en zie hoe de zon zakt in de zee. In de koudere maanden is het heerlijk thuiskomen na een lange strandwandeling. Wanneer je hebt gekozen voor een vakantiehuis of appartement met open haard verzamel je je met je reisgezelschap hier omheen om op te warmen. Kühlungsborn en de gehele Oostzeekust in Mecklenburg-Vorpommern hebben een fascinerend landschap te bieden, hoge kliffen worden afgewisseld door ondiepe wateren en je vindt er talloze hotels, kuurbaden en zwemparadijzen aan de kilometerslange stranden. De kust wordt gekenmerkt door de bijzondere architectuur van de laat 19e eeuw. Dit komt tot uitdrukking in de statige kuurhotels en de mooie, door architecten getekende, strandpromenades met torens en tierelantijnen. Kortom, een spannende vakantiebestemming voor het hele gezin!

Een vakantiehuis in Kühlungsborn huren

Naast dagjes strand is het vanuit je vakantiehuis of appartement in Kühlungsborn de moeite waard om uitstapjes te maken naar Rostock en Warnemünde. Aantrekkelijke steden met historische bezienswaardigheden. Volop mogelijkheden bij een verblijf in één van onze vakantiehuizen in Duitsland. Wacht dus niet langer en boek nu de perfecte accommodatie voor je zomervakantie of andere vakantie.