search

Vakantiehuis in Bad Pyrmont

Bad Pyrmont is een heerlijke vakantiebestemming als je van een stukje natuur houdt. Onze vakantiehuizen staan dicht bij het beschermd natuurgebied. Met zo'n vakantiehuis in Bad Pyrmont vind je vooral rust en stilte. Geniet van het warme haardvuur tijdens een gezellig avondje met de familie in een vakantiehuis in Nedersaken.

 

Wat te doen in Bad Pyrmont?

De locatie van de vakantiehuizen in Bad Pyrmont is ideaal. Ze zijn centraal gelegen, waardoor het huisje het beste uitgangspunt is voor verschillende uitstapjes.

Schloss Bad Pyrmont + museum

In het hart van de stad ligt het prachtige barokke kasteel van Bad Pyrmont. Binnen bevindt zich een museum met een zeer interessante tentoonstelling van moderne kunst, die prachtig contrasteert met de historische façade van het gebouw. Niet alleen het interieur van het slot is de moeite waard, maar ook de tuinen rondom het kasteel

Spapark

Het kuurpark van Bad Pyrmont wordt een van de mooiste van Europa genoemd. Als je door de palmentuin loopt, waan je je in Italië. Het is een prachtig aangelegd park en ideaal voor een heerlijke wandeling.