search

Vakantiehuis in Egypte

Egypte is veel meer dan piramides, Nijl en tempels. Het is ook een land met veel gastvrijheid, ontspanning en de culinaire keuken. Als je betrokken raakt bij het land en mensen en je bent geïnteresseerd in de alledaagse kant van Egypte, zal je aan het einde van je verblijf worden verrijkt door de "het vreemde" Egypte. Huur een appartement of vakantiehuis in Egypte direct online. Hier vindt jij jouw ideale vakantiehuis met zwembad of met uitzicht op zee.

 

Vakantie in Egypte - maar waar?

Voor veel toeristen is het altijd zonnige land van Egypte een van de mooiste bestemmingen op aarde. Bekijk ons aanbod verschillende, landspecifieke vakantiehuizen in Egypte - van villa's tot het penthouse. We bieden vakantiehuizen in Egypte aan op traditionele bestemmingen, maar ook in rustiger gebieden:

 • Rode Zee (bijv. Hurghada)
 • Sinaï-schiereiland (bijv. Sharm El Sheik)
 • Noordelijke kust van Egypte aan de Middellandse Zee

Vakantiehuis Egypte

Waarom op vakantie in een vakantiehuis in Egypte?

Egypte is niet alleen een van de vele andere "zonbestemmingen". Egypte is uitgegroeid tot een van de grootste vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee, die meer te bieden heeft de zon, zee en goedkoop zijn. Er is de eeuwen-oude Egyptische cultuur die elke bezoeker wel interessant vindt. Er zijn steden en attracties in het Oosten, waarbij sommige nog steeds die oude sfeer heerst. NOVASOL heeft daarom een ​​aanbod in Egypte opgesteld, dat zich in de eerste plaats richt op de toeristen, die buiten de paden van het massatoerisme willen treden. Met NOVASOL leeft en ervaart je de individuele vrijheid in een omgeving die wordt gekenmerkt door toerisme en zijn cultuur.

   

  Egypte - meer dan alleen zee 

  Zijn populariteit als toeristische bestemming maakt dit land vooral geliefd bij mooi weer, met prachtige zonneschijn en aangename temperaturen in alle seizoenen. Als het in andere delen van de wereld koud en nat is, trekt Egypte aan met prachtige baaien en fantastische duikplekken. Maar het is ook een opwindend land dat veel interessantere attracties te bieden heeft.

   

  Historische schatten rond je vakantiehuis in Egypte

  De Nijl bereikt Egypte enkele mijlen ten noorden van een Soedanese stad genaamd Wadi Halfa door een smal ravijn dat zandsteen en granieten kliffen doorkruist. De noordelijke richting van de rivier heeft de zuidelijke grens van Egypte de naam "Opper-Egypte" gegeven. In dit deel van het land is de dichtste verzameling tempels, graven en paleizen ter wereld, gebouwd tijdens 4000 jaar, getuigenis van de lange en turbulente geschiedenis van Egypte.

   

  Omringd door de Middellandse en Rode Zee 

  Twee zeeën omringen Egypte: de Rode Zee en de Middellandse Zee. De Rode Zee trekt al jaren duikers en andere toeristen aan door de fantastische stranden, kleurrijke koraalriffen en een fascinerende verscheidenheid aan dieren in het wild. In de bekende badplaatsen Hurghada en de kleinere nederzettingen van Port Safaga, El-Quseir en Marsa Alam in het zuiden, vindt je ook 18-holes golfbanen, privéstranden, openluchtbioscopen en een onvergelijkbaar nachtleven. 

  En dan is er de Middellandse Zee. In het noorden van Egypte hebben zich prachtige vakantiebestemmingen ontwikkeld. Tegenwoordig brengen niet alleen de inwoners van Cairo hier hun vakantie door. Zelfs de luxe vakantiedorpen in plaatsen zoals El-Alamein of Marsa Matruh worden nu gewaardeerd door gasten van over de hele wereld. 

   

  Indrukwekkend woestijnlandschap in Egypte

  De woestijn die het grootste deel van het land vormt, ligt binnen handbereik van kustplaatsen. Een reis hier naartoe is zeker de moeite waard, want de woestijngebieden bieden fascinerende bergen, droge valleien met aangepaste vegetatie. Hier kun je deels nomadische Bedoeïenen ontmoeten. Je moet ook echt een zonsondergang in de woestijn zien in je leven. 

   

  Gastvrijheid maakt deel uit van de cultuur

  De Egyptenaren staan ​​over het algemeen bekend als hartelijk en sociaal en staan ​​altijd open voor een gesprek. Je zal vaak grote behulpzaamheid ervaren en zal vaak hulp worden aangeboden, ongeacht of je erom hebt gevraagd of niet. Je kunt beter iets op je bord laten liggen wanneer je wordt uitgenodigd voor snacks op een grotere menu in een Egyptisch huis, omdat je gulle gastheren het waarschijnlijk sneller zullen vullen dan je kunt eten.

   

  Service ter plaatse in Egypte

  Je bepaalt zelf wanneer en wat je wilt doen. Onze NOVASOL-servicepartners staan ​​24 uur voor je klaar om je ter plaatse te helpen. We hebben onze eigen "Service en veiligheidsgarantie" voor je ontwikkeld:

  • Alle vakantiehuisjes en appartementen in Egypte zijn persoonlijk bezocht en gecategoriseerd door onze servicepartners ter plaatse.
  • We raden de welkomst- en transferservice aan van onze collega's ter plaatse, die je ophalen van het vliegveld en je rechtstreeks naar je vakantiehuis brengen.
  • De service van onze collega's is ter plaatse beschikbaar en kan ook aan je taalwensen voldoen.
  • Onze collega's staan ​​24 uur op 24 voor je klaar.
  • Excursies en attracties kunnen voor of tijdens je vakantie ter plaatse worden geboekt voor een speciale prijs.
  • Je wordt niet vervoerd in collectieve bussen met het oog op overdracht, maar alleen in voertuigen die zijn bedoeld voor je reisgroep.
  • Je kunt de transfer ook op korte termijn boeken tot 24 uur voor aankomst zonder reserveringskosten.