search

Vakantiehuizen in Marsa Matruh

Eens werd de noordelijke kust van Egypte beschouwd als de favoriete bestemming voor de inwoners van Cairo. Ondertussen is de aantrekkelijke regio Marsa Matruh erin geslaagd om zichzelf te vestigen als een badplaats van wereldklasse: van catering tot exclusieve levensstijl, de prachtige vakantiedorpen met hun vakantiehuizen in Marsa Matruh bieden luxe vakantie-ontspanning. Vooral in de zomermaanden komen gasten uit Europa en de Arabische landen hier om te genieten van de ongerepte kust en het milde klimaat.

 

Vakantie aan de noordkust van Egypte - maar waar?

Vanaf de geheime tip van Cairo is de prachtige noordkust van Egypte aan de Middellandse Zee een luxe bestemming geworden. Laat je inspireren door onze selectie populaire vakantiebestemmingen waar je onze vakantiehuizen in Egypte kunt huren.

  • Marina El-Alamein: El Alamein ligt tussen Alexandria en Marsa Matruh. Een plek die bekend is geworden vanwege historische en politieke evenementen en waar een aantal monumenten en gedenktekens vandaag nog steeds herinneren aan het verleden. Volgens Winston Churchill is dit de plek met het beste klimaat ter wereld!
  • Marsa Matruh: Een paradijs, relatief afgelegen plek, omgeven door rotsen beschermd tegen de open zee in een baai en is gelegen aan de Middellandse Zee kust van Egypte, de havenstad Marsa Matruh. De regio Matruh strekt zich uit tot de grens met Libië met een 450 km kustlijn.
  • Ras el Hikma:  Hier kun je je droom leven! Het Mountain View Resort aan de noordkust wordt beschouwd als de perfecte plek voor een luxe vakantie.

 

Vakantie aan de noordkust van Egypte in de Marina El-Alamein

Zon en strand trekken veel Egyptische en internationale reizigers naar de jachthaven E-Alamein aan de noordkust van Egypte. Aan de kust worden voortdurend nieuwe luxe resorts gebouwd. De nieuw gebouwde luchthaven El-Alamein biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste Europese steden. Door de bouw, werden de ruïnes van een Hellenistic-Roman regeling ontdekt in Marina El-Alamain in 1986. Vooral vanwege de diversiteit van de begraafplaatsen, heeft deze vondst veel belangstelling getrokken in de archeologische wereld. 

 

Appartementen en vakantiehuizen in Marsa Matruh

Lange, witte zandstranden met kristalhelder water, zoals Agiba en Gharam, behoren tot een van de mooiste kustlandschappen ter wereld. Er wordt gezegd dat zelfs Cleopatra baadde in de kalme wateren van Marsa Matruh. Hoe zit het met het water? Je kan gewoon zwemmen in het paradijselijke water. Vanwege de diepteverschillen verandert de waterkleur in de baai van Matruh van blauw naar groen en biedt een prachtige onderwaterwereld met bergen, valleien en kleurrijke vissoorten. De beste tijden om te bezoeken zijn de maanden mei en september, omdat de temperaturen in de maanden het meest comfortabel zijn voor de meeste activiteiten. In de wintermaanden is de temperatuur slechts 14 ° C.

 

Resort Ras el Hikma - Appartementen aan de noordkust van Egypte in een luxueuze oase van welzijn

Een klein bedoeïenen dorp ongeveer 50 km ten oosten van Marsa Matruh en een lang zandstrand zijn de enige buren van het resort "Mountain View" aan de noordkust. Dit maakt het een van de meest exclusieve resorts van Egypte en echt een luxe oase. Hier kun je ontsnappen aan de drukte en drukte in een idyllische ambiance.

 

Vakantie aan de noordkust van Egypte - hier niets te wensen over!

De architectuur is in kleur en vorm gericht op de schilderachtige uitdrukking van de Griekse stad Santorini: witgekalkte gevels en blauwe kozijnen. De uitrusting van deze huizen is van binnen en van buiten van hoge kwaliteit. Bovendien biedt deze prachtige vakantieregio zijn bewoners vele vormen van entertainment, zoals een tennisbaan, een spa en een clubhuis. Hier kun je ook uitkijken naar een prettige service, die een breed scala omvat, van een wasserette tot een kliniek.

 

Kindvriendelijke accommodatie in de badplaats Ras el Hikma

Ouders die achterover kunnen leunen en ontspannen terwijl hun kinderen zorgeloos rondlopen - dat is een onderdeel van het concept van Mountain View, omdat alles perfect doordacht is: de trottoirs zijn breed en de wandeling naar het strand is alleen voetgangersvriendelijk. Hier kunnen kinderen vrij bewegen zonder het gevaar van auto's. Aan de zee creëert het golvende eiland kalme wateren. Badmeesters hebben een scherp oog zowel op de zwembaden en op de stranden. Dus ouders kunnen gerustgesteld worden en kinderen hebben plezier.

 

Aangename temperaturen aan de noordkust van Egypte in elk seizoen

In het noorden van Egypte kun je uitkijken naar zomerse temperaturen die ver buiten de gebruikelijke zomermaanden reiken. De gemiddelde temperaturen laten ook in de lente en de herfst een mooi bad in de Middellandse Zee toe niet ver van je vakantiehuis in Egypte aan de noordkust.

  • Winter (december - februari) 14 ° C
  • Lente (maart - mei) 18 ° C
  • Zomer (juni - augustus) 25 ° C
  • Herfst (september - november) 22 ° C