search

Een vakantiehuis in Côtes d'Armor huren

De Côtes d'Armor in Frankrijk heeft prachtige natuur en interessante middeleeuwse steden. Boek een van de vakantiehuizen van NOVASOL en ga op ontdekking in Côtes d'Armor. Côtes d'Armor is een echt Frans vakantieparadijs. Hier vind je eenvoudigweg alles: mooie landschappen, heerlijke stranden, romantische dorpjes, interessante middeleeuwse steden en een culinarische kant die op zich al een bezoek waard is.

Jouw vakantie in Frankrijk begint goed bij NOVASOL. In onze ruime keuze aan vakantiewoningen kan je de mooiste vakantiehuizen in de Côtes d'Armor vinden. Of je nu met z'n tweeën of met z'n tienen op reis gaat, het perfecte huis vind je bij ons.

Wie de Côtes d'Armor bezoekt zal ongetwijfeld gecharmeerd raken van de prachtige natuur. In het noordwestelijke deel van de regio wordt de kust opgesierd door roze graniet. In het noordoosten is de kust smaragdgroen, gecombineerd met heerlijke zandstranden en ruige, groenige rotsen.

Vakantie in Côtes d'Armor

Côtes d'Armor heeft vele gezellige en fijne vakantiehuizen te bieden. Maak vanuit jouw vakantiehuis of appartement in Frankrijk leuke uitstapjes. Ontdek de mooie steden en plaatsen die de Côtes d'Armor te bieden heeft. Bezoek de kunst- en geschiedenisstad Dinan. De oude huizen hier zijn perfect bewaard gebleven. Heerlijk om een dag rond te slenteren door de pittoreske steegjes met leuke winkeltjes, het haventje te bezoeken en daarna neer te strijken op een terrasje.

In Bretagne houden ze van feest vieren. Grote kans dat je één van deze feesten mee kan maken tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis in Côtes d'Armor. Het Shantyfestival van Paimpol is een bijzonder feest. Zeilboten verzamelen zich en shantyliederen worden gezongen. Paimpol zelf is ook zeker de moeite waard. De stad heeft een eeuwenoude maritieme geschiedenis die in het museum goed wordt neergezet.

Na een aantal actieve dagen in Bretagne is het fijn om een dag te ontspannen in en rondom het vakantiehuis of appartement in de Côtes d'Armor. Met een spannend boek in de tuin of op het terras en verder niks moeten. ´s Avonds ontsteek je de barbecue voor een lekker diner en de zomeravond is compleet.

Boek jouw favoriete vakantiehuis in Côtes d'Armor

Vind een passend zomerhuisje in Europa via NOVASOL. We luisteren naar onze gasten en passen continu onze vakantiehuisjes en -appartementenaanbod aan naar de wensen van de gasten. Voer jouw zoekcriteria in en je krijgt meteen een overzicht van beschikbare woningen die aan jouw criteria voldoen. We verhuren het hele jaar en je kan 24 uur per dag online zoeken en boeken.