search

Een vakantiehuis in Finistère huren

De regio Finistère is een van de mooiste gebieden in Frankrijk. NOVASOL heeft vele vakantiehuizen in Finistère, met haar prachtige, ongerepte kusten en unieke natuur. Finistère is de naam van de regio die in het uiterste puntje van Bretagne ligt, 'in' de Atlantische Oceaan. Grote baaien en zeer gevarieerde kusten, in combinatie met grote natuurparken en mooie stranden maken dit gebied tot een waar vakantieparadijs voor natuurliefhebbers.

Aangezien de regio groot is, kan je kiezen uit talloze vakantiewoningen in het hele gebied. Het aanbod is zo groot, dat je altijd wel een huisje kunt vinden dat bij jouw wensen past ten aanzien van een geslaagde vakantie.

Naast de mooie natuur heeft Finistère ook veel leuke steden te bieden, zoals bijvoorbeeld de havenstad Brest, die verreweg de grootste stad is in deze contreien. Brest is een levendige havenstad en heeft alle winkels en faciliteiten die je als toerist maar kunt wensen. Wie van vuurtorens houdt, kan zijn hart ophalen in dit uiterste puntje van Bregtagne.

Vakantiehuis in Finistère

Huur een bungalow of vakantiehuis in Finistère en je verblijft in de buurt van het water. Het is zelfs mogelijk om een vakantiehuis direct aan het water te huren, zodat je de vissers iedere ochtend ziet uit varen. Met een kopje koffie en een ontbijtje kunt u dit tafereel aanschouwen.

Finistère staat niet alleen bekend om de kust, maar ook om de ommuurde kerkhoven. Deze zijn eind 16e eeuw opgericht als aandenken aan de slachtoffers van de pest. Bewonder de prachtige triomfbogen en kruisbeelden. Langs de kustlijn hebben de rotsformaties hun vorm gekregen door het wilde water. De gezellige vissersstadjes in Finistère vragen erom om bekeken te worden en neer te strijken op één van de vele terrasjes.

Ook het terras van jouw vakantiehuis nodigt uit tot ontspannen. Met een glaasje wijn en wat Franse kaasjes is jouw vakantie compleet.

De vakantiehuizen in Bretagne bieden vele mogelijkheden en extra´s. Een kort verblijf, een lang verblijf of op een andere dag aankomen dan de standaard aankomstdag (zaterdag) is mogelijk. 

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Finistère

NOVASOL is een van Europa's grootste verhuurders van zomerhuizen. We hebben huisjes in zowel Noord- als Zuid-Europa. Onze ruime ervaring en ruime aanbod garanderen dat je altijd wel een huisje kunt vinden dat bij jouw wensen ten aanzien van een geslaagde reis past.