search

Een vakantiehuis in Elzas-Lotharingen huren

In Frankrijk is een bezoek aan Elzas-Lotharingen zeer de moeite waard. Huur een vakantiehuis in Elzas-Lotharingen en ontdek deze prachtige streek. In de mooie regio Elzas-Lotharingen kunt u heel wat heerlijke uurtjes doorbrengen. Goede wijn, een heerlijke regionale keuken en gezellige stadjes met sfeervolle oude gebouwen zijn slechts enkele van de ingrediënten die deze streek de moeite van een bezoek waard maken.

Begin uw vakantie in Frankrijk met NOVASOL Vakantiehuizen, want bij ons kunt u comfortabele vakantiehuizen huren in Elzas-Lotharingen. We verhuren vakantiewoningen in alle seizoenen, dus of u nu eropuit wilt in het vroege voorjaar of in het prachtige kleurrijke najaar, u kunt altijd een huis vinden via ons.

Ons aanbod aan huizen in Elzas-Lotharingen varieert van gezellige huisjes voor twee personen op zoek naar romantiek tot volledig uitgeruste huizen waar plaats is voor de hele familie, inclusief grootouders, ooms en tantes.

Vakantiehuis in Elzas-Lotharingen

Bent u met vakantie en verblijft u in een vakantiehuis in de Elzas, dan bent u in de wijnstreek van Frankrijk die het meest oostelijk gelegen is. Tussen de Rijn in het oosten en de Vogezen in het westen. Het gebied wordt noordelijk begrensd door de stad Straatsburg en zuidelijk door Mulhouse. Iets noordelijker gelegen zijn ook nog twee wijngebieden die wat kleiner zijn qua oppervlakte. In dit gebied worden vooral stille witte wijnen gemaakt. Rode wijn slechts op zeer beperkte schaal, dus als u daar een liefhebber van bent zou u kunnen overwegen om elders in Frankrijk een vakantiehuis van te boeken. NOVASOL Vakantiehuizen heeft ook veel vakantiehuizen in Frankrijk in ‘rode wijn gebieden’ zoals bijvoorbeeld in de omgeving van Bordeaux of de Provence. De Elzas wijnen zijn vrij herkenbaar door de fles waarin ze zitten, het zogenaamde type ‘Rijnwijn’ of de ‘flȗte d’ Alsace’. Alleen de mousserende Crémant zit in een andere fles. Heerlijke wijnen om mee terug naar huis te nemen als de vakantie voorbij is, maar natuurlijk ook om ze tijdens de heerlijke avonden in of bij uw vakantiehuis te proberen. Natuurlijk kunt u het er ook lekker van nemen door in plaats van in uw vakantiehuis in een restaurant te eten. De ober zal u daar zeker een goede wijn aanbevelen.

Bij NOVASOL Vakantiehuizen vindt u gemakkelijk en snel een zomerhuis in Europa dat voldoet aan uw wensen en eisen ten aanzien van comfort, ligging en grootte. Op onze website kunt u online op elk gewenst tijdstip van de dag zoeken in ons aanbod. Met een paar muisklikken is uw reservering gemaakt en kunt u zich gaan verheugen op uw komende vakantie.