search

Vakantiehuis in Bas-Rhin

Het gebied Bas-Rhin is de perfecte bestemming voor geschiedenisliefhebbers die geïnteresseerd zijn in prachtige kerken en spannende musea. Met je vakantiehuis in Bas-Rhin ontdek je al snel de cultuur van het gebied. Straatsburg, de hoofdstad van de regio, om verschillende redenen de perfecte plek voor een verblijf in een vakantiehuis in Elzas-Lotharingen: de overweldigende 'Liebfrauenmünster' in Straatsburg, talrijke musea (bijvoorbeeld de Tomi Ungerer Museum), de charmante vakwerkhuizen, evenals fascinerende monumenten of het voormalige hoofdpostkantoor Guard (Aubette) op Place Kléber, ook bekend als de "Sixtijnse kapel van de moderne kunst".

Bezoek dit gebied met een vakantiehuis in Bas-Rhin

 

Bas-Rhin: met één voet in Duitsland

Bas-Rhin ligt dichtbij Duitsland. In Straatsburg is er zelfs een brug die Duitsland met Frankrijk verbindt . Steek de brug te voet over en proef de Duitse cultuur met een vakantiehuis in Bas-Rhin. Met de auto bereik je Baden en Freiburg im Breisgau in een uur en München in twee uur.

 

Vakantiehuis in Bas-Rhin huren

Dit gebied is een ideale bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, die graag prachtige kerken en fascinerende musea willen ontdekken. De hoofdstad van de regio, Straatsburg, is de ideale stad om een vakantie in de buurt te huren om verschillende redenen.Het appartement  of vakantiehuis biedt je de nodige comfort. Op loopafstand vind je restaurants.