search

Vakantiehuizen in Lorraine

Lorraine in Oost-Frankrijk ligt in een natuurgebied. Bij NOVASOL vakantiewoningen in Frankrijk kunt u een vakantiehuis huren in Lorraine, zodat het hele gezin een goede uitvalsbasis heeft voor vele geweldige ervaringen. Het kost geen fortuin om een ​​mooi vakantiehuis te huren. Bij NOVASOL hebben we het hele jaar door vakantieverhuur in Lorraine, uitnodigend voor een heerlijke vakantie omringd door natuurlijke schoonheid en een opwindend cultureel aanbod.

 

Bezienswaardigheden in Lorraine

Als je niet kunt beslissen waar je volgende vakantie zal plaatsvinden, denk er dan aan dat je met een vakantiehuis in Lotharingen aan de grenzen van België, Luxemburg en Duitsland bevindt. De regio Lorraine in Oost-Frankrijk heeft veel opwindende ervaringen te bieden. Als je steden zoals Metz en Nancy bezoekt, word je begroet door een groot aantal indrukwekkende gebouwen zoals St. Kathedraal van Etienne in Metz. Je kunt echter ook genieten van de rust en jezelf laten verleiden door een vakantie in Frankrijk in een schilderachtige omgeving terwijl je aan het wandelen bent in de Vogezen! Deze bergen zullen je verbluffen met schilderachtige landschappen met diepe bossen en grote meren.

Lorraine is net als veel andere Franse regio's, ook bekend om zijn keuken. De meeste mensen kennen de hartige taart Quiche Lorraine. Als je het gebied bezoekt, kunt je jezelf en het gezin verwennen met vele opwindende nieuwe eetervaringen. Wat voor soort vakantie je ook zoekt, je kunt iets vinden om te doen met een vakantiehuis in Lorraine.

 

Watersport in Lorraine

Wanneer je een vakantiehuis in Lotharingen huurt, kunt je jezelf een verscheidenheid aan watersporten ervaren op de vele meren die door de regio zijn verstuikt. Boucles de la Mosele, Lac de Longemer, Lac de Retoir, maar ook en vooral Lac de Pierre-Percée. Het is waarschijnlijk het mooiste meer van Lotharingen en het grootste recreatiegebied. Als je op zoek bent naar nieuw avontuur of als je de kinderen wilt plezieren, moet je hier zeker een dag doorbrengen. Boek je vakantiehuis in Lorraine en ervaar activiteiten in het Pierre-Percée meer, watersporten, klimmen in bomen, bungeejumpen, ziplining en nog veel meer .. Hier is voor elk wat wils!


Vakantiewoningen in Lorraine

Met een vakantiehuis in Frankrijk in de regio Lorraine kun je het best de omgeving verkennen. De verschillende regio's van Frankrijk hebben hun speciale kenmerken. Dus een vakantie hier biedt altijd veel mogelijkheden.